Красота, финес, изящество, талант са едни от първите думи, които

...
Красота, финес, изящество, талант са едни от първите думи, които
Коментари Харесай

Не я познаваме само от малкия екран у дома, има успешна кариера и в чужбина

Красота, финес, великолепие, гений са едни от първите думи, които изникват в съзнанието ни, до момента в който гледаме по какъв начин играе Кристина Верославова в сериала " Вина " на БНТ. И очевидно не сме единствените, тъй като младата актриса и модел се радва на сполучлива кариера както в България, по този начин и в чужбина. Още от ранна възраст стилните ѝ задължения я водят в Съединени американски щати, където приключва и актьорско майсторство, написа lifestyle.bg. Първоначално решително стартира да следва своя път в театъра, но на по-късен стадий се пренасочва към огромния и дребния екран.

И въпреки около присъединяване в сериалите " Татковци " и " Вина " Кристина да е към този момент добре познато лице и в България, към момента някои забавни детайлности за живота ѝ убягват на доста хора. Като това, че един ден желае да има кон или че в никакъв случай не е ходила на масаж.

Ако помолим някой от околните ѝ да я опише, Кристина счита, че всеки би ни споделил нещо друго. " А аз пък напълно си нямам концепция, знам единствено, че се пробвам да бъда добър човек. "

Не крие, че времето като че ли в никакъв случай не ѝ стига за хората, които обича. Но в случай че има такова, с изключение на измежду близки, обича да го прекарва в самотни разходки из улиците с часове. Това е и едно от любимите ѝ занимания.

Кристина признава, че в никакъв случай не е гледала на моделството като на кариера, а като на метод да изкарва пари, с цел да прави нещата, които желае. Като да вземем за пример да запише висше в Англия.

" Конкретно за актьорството, от дребна си приказвам сама непрекъснато, подражавам други хора, разкарвам си подиуми сама. Просто ми лиши много време да осъзная, че си има специалност за тази ми пристрастеност. "

А един път запалена искрата по сцената в нея, Кристина счита, че надали може да бъде изгасена в миналото. Защото както в киното, по този начин и в театъра, постоянно се намира по нещо, което продължава да я впечатлява и изумява.

Точно като смелостта да се сътвори филм или режисура. Убедена е също, че работата с всеки един артист ѝ носи нещо особено - и постоянно има какво да вземе, или да научи от него.

Затова и е признателна от опцията да играе дружно с актьорите от " Вина ", сред които безспорно се открояват имената на Михаил Билалов, Елена Телбис, Владимир Зомбори, Параскела Джукелова, Силвия Лулчева, Герасим Георгиев - Геро, Климентина Фърцова и други. 

В дебютния сезон на сериала героинята ѝ Марта се завръща от Калифорния дружно със брачна половинка си Филип (Владимир Зомбори), с цел да продаде фамилната винарна. И в случай че проектите им малко се объркват и в последна сметка тя се връща в Америка без него, то във втори сезон тя към този момент е изцяло решена да остане в България и да се бори за спасяването на брака си, откакто схваща, че е бременна.

Точно като Марта, и Кристина относително неотдавна се завръща от Америка, където учи в института по спектакъл и кино " Лий Страсбърг ". Това съгласно нея е асъдействало за избора на режисьора Виктор Божинов, който един ден ѝ се обажда и я кани да взе участие. Кристина изобщо не се поколебава и се съгласява незабавно.

По какво Марта си наподобява с Кристина и по какво се разграничава?

Може би по биографията си приличаме до някаква степен. Тя е живяла в Калифорния и аз съм живяла там. И тук приликите завършват.

Аз имам напълно друг темперамент от нейния и бих се справила по различен метод с компликациите, с които тя се сблъсква. Като за начало, аз не бих тръгнала за Америка и оставила мъжа ми самичък.

Освен актьорското майсторство имам ползи свързани с развиването на културния бранш и най-много със основаването на благоприятни условия за развиване на артистите в България. Липсват доста такива, изключително отвън столицата. Предстои ми организацията на няколко плана тази година, за които към момента не мога да опиша.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР