Красота, чар и много сексапил на едно място. Взривна комбинация,

...
Красота, чар и много сексапил на едно място. Взривна комбинация,
Коментари Харесай

Красота, чар и сексапил на 190 сантиметра

Красота, сексапил и доста съблазън на едно място. Взривна композиция, която изцяло разказва две от волейболистките на женския тим на Берое (Стара Загора) Елица Баракова и Виолина Николова.
И напълно естествено двете съотборнички са избрани като най-красивите измежду своите колежки за миналата 2017 година. 20-годишната Елица Баракова завоюва купата Мис BGvolleyball.com2017, а 25-годишната Виолина Николова е първа нейна подгласничка, в единствения по рода си конкурс за хубост измежду състезателите в българския волейбол.

А природата е била напълно великодушна към двете, като с отличните си пропорции те наподобяват като същински манекенки. Освен красота, волейболистките имат и много висок растеж, надлежно 189 и 191 сантиметра. С това те се трансформират и в неизпълним идеал за много представители на мъжкия пол, които нямат тяхната височина. Независимо от това, по-ниски ухажори не липсват, като двете притеглят от надалеч мъжките погледи и се радват на вниманието на мощния пол.



" За страдание не вървим постоянно на токчета ", споделят девойките. " Иначе, естествено, че обичаме да бъдем с публични тоалети, само че непрекъснатия режим на тренировки, пътувания и надпревари, не ни оставят доста време за това ".



Какво споделят още двете волейболистки за себе си, по какъв начин поддържат съвършената си визия отвън волейболния терен и какво е хубостта за една жена, прочетете в новия брой на спортното списание СПРИНТ , което към този момент е на пазара.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР