Красивият маникюр може да бъде убийствено съблазнителен, ако знаете точно

...
Красивият маникюр може да бъде убийствено съблазнителен, ако знаете точно
Коментари Харесай

Когато маникюрът е покана за секс

Красивият маникюр може да бъде убийствено привлекателен, в случай че знаете тъкмо какво възбужда мъжете.

Поддържаните и лакирани нокти за белег на женствеността. Затова множеството мъже намират дамата с маникюр за секси.

В същото време има някои форми на ноктите и цветове, които изгледат просташко и доста отблъскващо в очите на мощния пол. Мъжете ненавиждат ноктите с квадратна форма, острите нокти, изкуствените нокти (!), доста дългите нокти, както и всичко, което е прекомерно нашарено. Рисунки, камъчета, перли и всевъзможни други рискови и много комплицирани украшения са turn-off.

Домашен педикюр, който наподобява като изработен в салон

 Когато маникюрът е покана за секс

Правилото е почти като при прическите – семпло, минималистично, с привлекателен искра.

Това значи, че късите или среднодълги нокти с естествена, леко заоблена форма се възприемат като най-женствени от мъжете.

Червеният цвят е класика, с която не можем да сбъркаме. Черно или мрачно синьо като нощта? Доста провокативно. Нежните светлорозови нюанси и бежовото също са дискретно съблазнителни, изключително когато маникюрът е с гел резултат и е доста блестящ. И най-важното – поддържан. Това включва и мека и подхранена кожа на ръцете.

Трите най-секси нови трендове при обувките

 Когато маникюрът е покана за секс

Но… и тук има едно “но ”. Ако от време на време сте в въодушевление за по-експериментаторска визия, несъмнено, че можете да добавите леопардова щампа, дребни камъчета, малко брокат. Съветваме ви само да не изненадвате набелязаната цел с такива резултати още на първата среща!

Тогава, когато имате късмет да извършите мощно първо усещане, дано ноктите ви не са това, което ще открадне шоуто. Оставете личното си неповторимо лъчение да изиграе централна роля.

Само си мислите, че тези 6 неща са секси

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР