Красивият лик на загиналия певец Денис Теофиков изгря върху великолепен

...
Красивият лик на загиналия певец Денис Теофиков изгря върху великолепен
Коментари Харесай

Бащата на загиналия Денис Теофиков трогна сърцата с великолепен портрет на сина си

Красивият лик на починалия артист Денис Теофиков изгря върху превъзходен портрет. Бащата на непрежалимия музикант - виртуозният китарист Атешкан Теофиков, показа фотография на картината на профила си в Инстаграм и с това разплака сърцата на почитатели и другари.

Само преди няколко дни родителите на трагично починалия юноша за следващ път насочиха молба към всички да спрат да петнят паметта на сина им. Към техния зов се причислиха и най-близките другари на надареното момче.

Авторът на картината е незнаен и очевидно не желае да разкрива самоличността си, с цел да не натрупа известност от трагичната кончина на Денис, само че сигурно е съумял да допре почерненото сърце на бащата, който е и един от най-известните балкански джазмени.

На паното е пресъздадена една от най-популярните фотоси на Теофиков, която приживе е била употребена за анонсиране на негови участия. Творбата е рамкирана, което значи, че е в изцяло приключен тип.



Впечтление прави съвършената линия на художника, с която той е пресъздал чертите на лицето на Денис, прическата му и част от тялото му.

Междувременно бащата на Денис не стопира да разгласява разнообразни клипчета още от най-крехка детска възраст на сина си, илюстриращи неговите първи стъпки на музикалната сцена.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР