Красивата Яна Димитрова сподели нови снимки в Инстаграм, на които

...
Красивата Яна Димитрова сподели нови снимки в Инстаграм, на които
Коментари Харесай

Яна Димитрова се фука с нов и скъпарски автомобил

Красивата Яна Димитрова показа нови фотоси в Инстаграм, на които театралничи до нов звяр на гуми. Половинката на Петко Димитров се фука с нова и много скъпа кола, а по всички проличава, че возилото е определено непосредствено от магазина. 

Яна е облечена напълно в състезателен екип и е застанала повърхностно до колата, която коства хиляди. Не излиза наяве дали е закупила колата или просто се е снимала, само че в случай че е по този начин, то Петко би трябвало да се замисли, тъй като жена му би изглеждала отлично в сходен автомобил. Звездното семейство си пада по първокласните придобивки и почивки, а края на лятото означиха на екзотична и морска дестинация, само че икономисаха да разкрият точната си дестинация. 

Наскоро Петко пък се опълчи на всички ограничаващи ограничения за работа на нощните заведение. Причината - бе въведен вечерн час за заведенията, с което на процедура бяха затворени чалготеките и други нощни заведения. " Щетите след следващото затваряне ще бъдат пагубни. Това е следващата несъответстваща реакция на властимащите. За мен това са едни подправени ограничения, които всеобщо не се съблюдават... Целият личен състав има фамилии и деца. Как ще живеят без пари? Ако ще затваряме, дано затворим всичко за две седмици. Затворят ли ни отново - край. Умираме ", сподели при започване на септември Петко в ефира на " Здравей, България " по NOVA. На този стадий заведенията към момента работят до избран час, само че заповедта не се съблюдава на доста места.

Изображение: https://www.instagram.com/yana_dimitrovaaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР