Красивата топ водеща и лице на БНТ Мира Добреваз се

...
Красивата топ водеща и лице на БНТ Мира Добреваз се
Коментари Харесай

ВИДЕО Страшен скандал - топ водещата Мира Добрева зъзне в буря пред хижа, с хижарите си мятят взаимни обвинения в лъжи

Красивата топ водеща и лице на Българска национална телевизия Мира Добреваз се ожали, че е останала на открито по време на стихия в планината. Тя не е била позволена в хижа „ Рилски езера “ с домашния й любим – малко куче нце.  За случката осведоми чаровната водеща на своята страница в обществената мрежа.



" Един час в окото на бурята. Пред вратата на българска хижа. Когато си в планината. Когато забрули злокобен вятър и капки дъжд се забиват като стрелички в лицето ти. Когато спрат лифта, поради стихията на открито.  Когато не ти разрешат да влезеш вътре. Защото си с куче. Тогава се питаш по какъв начин е вероятен подобен конфликт сред величието на природата и нищожеството на индивидите.

Хижа " Рилски езера ". Хижари със златни ланци и спортни екипи. Не Ви прави чест ", написа с отчаяние обичаната Мира Добрева.

От хижа „ Рилски езера “ излязоха преди часове с позиция във връзка обвиняванията на телевизионната водеща от Българска национална телевизия Мира Добрева.

Те обявиха, че тиражираната от нея информация е погрешна.

„ Жалко е, че тъкмо публицисти се възползват от известността си, с цел да популяризират погрешна информация. Днес в обществените медии и някои жълти уеб сайтове беше тиражирана погрешна информация, че сме отказали заслон от дъжда на три дами и куче то им ”, написаха от там.

“Истината е, че те желаеха да влязат в столовата, в която по разпореждания на РЗИ не се позволяват животни (независимо от породата и тежестта им). Обяснихме им, че няма по какъв начин да посетят зоната за хранене, само че може да останат в скиорната. И ПОДСЛОН ИМАХА! Това предложение явно е било под равнището им, тъй като, откакто прекараха в хижа та известно време, са създали свои фотоси немили-недраги пред хижа та.

И не, не е нашата дума против тяхната. Записите от камерите споделят всичко -. Правилата са за всички и хижите от време на време не могат да отговорят на високите упования на някои туристи ”, заключиха от хижа „ Рилски езера “ и пуснаха видео, на което се вижда, че водещата е призната вътре. 

Последва и ответна реакция от Мира Добрева, която упрекна хижа рите в неистина и дезинформация на собствен ред. В отговор на свои почитатели в мрежата тя твърди следното, което зорко око на Novinite.bg видя:

За първи път слушам за скиорна… никой не е приказвал с мен или с хората, с които бях къде да изчакаме. Казаха просто - на открито!

Не сте били там, не си позволявайте да ми казвате, че кривя обстановката, тъй като бяхме четирима индивида и имам очевидци за всяка написана от мен писмен знак.

“Хижарите ” ни изгониха, тъй като бяхме с куче. Точка. Стояхме на открито, под гръмотевичната стихия. Точка.

Описала съм доста тъкмо, че най-после, премръзнали, влезнахме. Но не в скиорна, за която слушам за първи път, а в коридора - записът от камерата сподели това. Те ни гледаха по какъв начин бяхме мокри и треперехме, а даже минаваха през нас - лишени от всяко възприятие на човечност и предпочитание да оказват помощ. Да са живи и здрави и да знаят, че специалността на хижа ря стои най-отгоре в таблицата на човеколюбието…

Поне в моите показа беше по този начин. До през днешния ден.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР