Красивата танцьорка Таня Тончева най-накрая намери любовта и дори ще

...
Красивата танцьорка Таня Тончева най-накрая намери любовта и дори ще
Коментари Харесай

Бившата на Сашо Кадиев ще се жени

Красивата танцьорка Таня Тончева най-сетне откри любовта и даже ще се дами. Новината пристигна от профила на изкусителната брюнетка в обществените мрежи, където тя обилно е споделила щастието си.

Бившата жена на Александър Кадиев, с която имат и дъщеричка, от дълго време има предпочитание да мине под венчилото и ето, че то е на път доста скоро да се сбъдне.

Все още не излиза наяве кой е мъжът до нея, тъй като Таня доста ловко го прикрива, с цел да се радва на щастието си надалеч от общественото внимание. Макар че доста скоро ще стане ясно, тъй като хубавицата към този момент подвигна щуро морско моминско празненство. И написа " И на моята улица изгря слънце ".

И с цел да е купона цялостен - Сашо Кадиев, който дълги години настойчиво отхвърляше да минава под венчилото с майката на детето си Таня Тончева, най-сетне е склонил да го направи - поради актуалната си другарка Ивелина Чоева, на която предложи брак предходната Коледа.

В цялата идилия е любопитно в какво въодушевление е майката на Сашо Кадиев - актрисата Катето Евро, която, както знаем, е доста близка с някогашната му Таня, която приема като своя щерка.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР