Красивата синоптичка Натали Трифонова се оказа истинска фурия на дансинга.

...
Красивата синоптичка Натали Трифонова се оказа истинска фурия на дансинга.
Коментари Харесай

Накара го да вие от болка: Какво причини Натали Трифонова на партньора си в „Денсинг старс“

Красивата синоптичка Натали Трифонова се оказа същинска хала на дансинга. Тя обаче накара колегата си да вие от болежка, като го сритa сред краката без да желае.

Драмата се разиграва на подготовките за шоуто. Това признава самата русокоска пред  Станислава Ганчева в „ Денсинг старс екстра “. Професионалният танцьор обаче понесъл мъжки удара в интимните елементи.

" Поемам го този риск, тъй като няма ли риск, няма фън ", разяснява Димитър. Той споделя, че сред двамата се породило другарство и химия.

Натали също потърпевша по време на тренировките. Само наколенките я избавили от контузия, когато се изплъзнала от ръцете на колегата си.

" След всяка подготовка се прибирам у дома с друга болка, към този момент имам синини на всички места “, смее се Натали, която радва публиката с експедитивност и феноменална реакция.

В последния лайф Натали и Димитър се впуснаха в блестящо осъществяване на „ танца на любовта “ - румба, и се оправиха повече от феноменално. Иначе те са едни от сигурните финалисти в шоуто.

През идната седмица ще гледаме всички участници в следващото предизвикателство. Във вторник им следва околосветско танцово странствуване, въодушевено от историята и културата на разнообразни страни.

Източник: blitz.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР