Красивата Симона Тодорова, която стана жертва на атентат от любов

...
Красивата Симона Тодорова, която стана жертва на атентат от любов
Коментари Харесай

Простреляната в Слънчев бряг Симона живее втори живот

Красивата Симона Тодорова, която стана жертва на атентат от обич и бе простреляна в главата от някогашния си другар, като по знамение се възвръща и се изправя на крайници. Хубавицата от Дряново се появи на разположение с брат си на публично събитие и омагьоса всички с визията си.

Симона към този момент не е с кифленски стайлинг, няма ги екстеншъните и предизвикателните пози. За мотива тя е избрала публична рокля, която акцентира фигурата ѝ, а от дългата ѝ руса коса също няма помен. Сега хубавицата е с къса фризура в натурален кестеняв цвят. Промяната евентуално се дължи на интервенциите на главата, които трябваше да претърпи, разясняват осведомени, като акцентират, че с новата прическа Симона отново наподобява зашеметяващо.

Приятелите ѝ са изумени от бързия прогрес на рехабилитацията. Момичето едвам оцеля и излезе от кома, след което прекара тежки месеци в работа с психолог и логопед, с цел да се възстановява след контузиите от преживения смут. Тя се бори с всички сили да възвърне говора си, описват нейни познати. След като патрон поразява мозъка ѝ, младата жена среща усложнения при произнасянето на някои думи и при осъществяването на избрани придвижвания. За да стане отново естествен човек, лекарите предвидиха 2-3 години, само че множеството от проблемите към този момент са преодолени, разкриват осведомени. Заради контузиите проверяващите дълго време не успяваха да разпитат 22-годишното момиче.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР