Красивата новинарка на Би Ти Ви Лиляна Боянова отново е

...
Красивата новинарка на Би Ти Ви Лиляна Боянова отново е
Коментари Харесай

Пропадна сватбата на Лиляна Боянова

Красивата новинарка на Би Ти Ви Лиляна Боянова още веднъж е сама и с разрушено сърце. Любимият на тв водещата скапе годежа им и я заряза. Николай Пенчев и хубавицата имаха към 2-годишна връзка, която е завършила неотдавна, написа в. „ Уикенд “. И двамата към този момент не се следват в обществените мрежи и са изтрили всичките си общи фотоси във фейсбук и инстаграм.



Новинарката постоянно се обясняваше в обич на режисьора

Двамата живееха дружно в нейния апартамент, само че режисьорът към този момент е напуснал жилището на Лиляна. Николай Пенчев работи като режисьор в Би Ти Ви и двамата се засичат съвсем всекидневно из коридорите на малкия екран, което е още по-трудно за Боянова. Николай има близнаци от първия си брак, а Лили има наследник от някогашния си брачен партньор. Камен е към този момент на 12 години и живее с известната си майка. Красивата новинарка крие кой е таткото на момчето, като единствено се знае, че е предприемач, който ги е оставил малко след раждането на наследника им.

Преди време новинарката се похвали с върха на родителите си, които са 40 години дружно, а бащата на Ники Пенчев е първият мъж на Нешка Робева, от който треньорката има щерка. Майката на режисьора пък е небезизвестната от близкото минало Пепа Славчева, която водеше „ Адрес 4000 “ по времето на соца в Българска национална телевизия и щеше да става свекърва на Боянова, само че това очевидно няма да се случи...

Лили и Николай се срещнали в Би Ти Ви. Именно в нюзрума на медията стартира и техният любовен разказ. Иначе спестовната на детайлности по отношение на персоналния си живот новинарка бе на седмото небе от благополучие с към този момент някогашния си обичан и си позволяваше постоянно да му се изяснява в обич в обществените мрежи, потвърждавайки, че той е индивидът, който е чакала през целия си живот. Каква обаче е повода красивата им сантиментална история да се разпадне, не излиза наяве.

Техни сътрудници шушукат, че може би се е основала конспирация с някогашната жена на Николай. Всъщност преди съдбовната хубавица Лиляна да нахлуе в живота и сърцето на режисьора, той е бил женен и от някогашната си брачна половинка има двама синове близнаци. Другата допустима причина е работохолизмът на Боянова, която поставяла кариерата си преди всичко. Възможно е на режисьора да му е писнало да е втори в живота й.

40-годишната водеща имаше няколко случки, една от които със социолога и сегашен консултант на министъра на опазването на здравето Аркади Шарков, а друга - с някогашния брачен партньор на колежката си от новините Виктория Петрова. Обществена загадка е, че ябълката на раздора за двете новинарки се явяваше операторът Добромир, с който Петрова имаше брак, за чието разрушение спомогнала и интимната му спекулация с Боянова. В момента двете колежки са в отлични връзки и от дълго време са заровили томахавките.

По подигравка на ориста и Виктория, и Лиляна претърпяват тежки раздели едновременно. Съвсем неотдавна стана ясно, че Петрова се е разделила с дългогодишния си сателит в живота – някогашният състезателен министър Красен Кралев. С него бяха съвсем семейство и живееха дружно в продължение на близо 10 години. Докато Виктория към момента ближе рани след любовното крушение, депутатът от ГЕРБ има нова жена до себе си – русокоската Петя Велкова, която стана известна като водеща на „ Голите вести “ по несъществуващата към този момент варненска кабеларка „ МСАТ ” (настояща телевизия „ България он еър ”, финансирана от групировката ТИМ).

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР