Красивата Ендер Челеби от хитовия турски сериал Опасно изкушение“ идва

...
Красивата Ендер Челеби от хитовия турски сериал Опасно изкушение“ идва
Коментари Харесай

Ендер от хитовия турски сериал „Опасно изкушение“ идва у нас

Красивата Ендер Челеби от хитовия турски сериал „ Опасно прелъщение “ идва у нас за концерт, научи „ Телеграф “ от мениджъра Кирил Кирилов.

Актрисата и певица Шевал Сам, която изигра основната роля в сапунката, ще гостува за първи път в България още този декември.

„ Още преди две седмици започнахме договарянията с видеовръзка по уотсъп, още не сме се виждали. Тя има планувани много концерти в Турция през декември и се наложи малко да размести датите, с цел да може да си освободи няколко дни да пристигна в София. Много се зарадва на предлагането ми и на драго сърце одобри. Никога до момента не е била в България. Още не мога да кажа датата и мястото поради контракта с медийния сътрудник, само че тези дни ще се разбере “, показа Кирил Кирилов. Той добави, че Шевал ще докара и собствен сътрудник от „ Опасно прелъщение “, който да се появи на сцената в средата на шоуто, до момента в който тя си смени тоалета. Дали ще е някой от съпрузите, за които се омъжва през шестте сезона, ще пази до последно в загадка. Сигурно е обаче, че звездата ще пристигна със своя бенд от 20 музиканти, а преди нея ще излязат и две от най-големите родни звезди.

Шевал Сам ще пристигна у нас единствено броени дни, откакто отпразнува 50-годишния си празник. Тя е родена в фамилията на фамозната турска певица Леман Сам и музиканта Селим Сам и това евентуално това е предопределило нейния път на певица, композитор, текстописец и актриса. Учи в Професионалната гимназия „ Исов Япи “ и след това следва изящни изкуства във факултет „ Графичен дизайн “ в Мармарския университет. Има 6-годишен брак с футболиста Метин Текин, от който има наследник Тарък Емир, а по-късно и връзка с артиста и музикант Сарп Маден.

На прощалното празненство на „ Опасно прелъщение “ това лято се е появила с рекламния сътрудник Джем Топчуолу, поради което са обвинени като нова двойка. Шевал Сам е звезда и от различен известен турски сериал „ Приказка за Бодрум “, предаван по Diema Family, където играе хотелиерската брачна половинка Йълдъз Ергювен, която се развежда с Еврен поради неговата държанка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР