Красивата Диана Димитрова е пукнала пръст на крака си по

...
Красивата Диана Димитрова е пукнала пръст на крака си по
Коментари Харесай

Актрисата Диана Димитрова: Пукнах пръст, докато играя Ирина от „Тютюн“

Красивата Диана Димитрова е пукнала пръст на крайници си по време на генералната подготовка на постановката „ Тютюн “ (варненския спектакъл.

„ Така е, спънах се и се изправих на палец като балерина. Усетих пукота и в идващия миг увиснах на врата на Калин Врачански. Добре, че е крепко момче и ме пое. Оттам нататък виждах по какъв начин този пръст стана огромен и виолетов като патладжан и си мислех, че най-вероятно съм го счупила, само че не стопирах. Това щеше да спре цялата сила и щеше да оттече всичко. Затова взех решение да стисна зъби и по-скоро да умра на сцената, само че да не се стопираме. Към края към този момент съвсем не си усещах целия крайник “, показа Димитрова.

Веднага след края на играта си тя изкарва повече от три часа в Спешното във Варна. „ Оказа се, че имам шанс, няма строшаване, просто пукане и навяхване, и просто би трябвало да си изтърпя болката, само че докторите ми споделиха, че ще са нужни няколко години, с цел да ми мине. До ден сегашен не мога да го прегъвам тоя пръст и от време на време се постанова да пия болкоуспокояващи, в случай че доста се натоваря “, споделя още Диана.

След първата премиера във Варна „ Тютюн “ става една от най-желаните постановки. „ Много хубави думи ми споделиха хората. Особено един възрастен публицист, който се paзплaкa като малко момче от неспокойствие. Каза ми, че за него съм идната Невена Коканова, и беше доста благополучен. Е, по какъв начин и аз да не съм щастлива “, споделя Димитрова, която се готви да влезе в ролята на Ирина на 29 ноември и на 21 декември във Варненския спектакъл.

„ За София имахме посещение във Военния спектакъл, в този момент не знам по кое време отново ще сме в столицата “, прецизира актрисата. „ Тютюн ” по романа на Димитър Димов и режисурата на Бина Харалампиева завоюва овациите и на рецензията, и на публиката. „ Често ме съпоставят с филмовата версия на Невена Коканова, която бе Ирина, само че в действителност не считам, че имаме нещо общо. А и тя е превъзходна актриса “, споделя Диана Димитрова. Освен че играе, хубавицата напълно скоро направи и галерия от свои картини, възхваляващи женската хубост, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР