Красивата благоевградчанка Ася каза съдбовното " Да" на любимия си

...
Красивата благоевградчанка Ася каза съдбовното " Да" на любимия си
Коментари Харесай

Горчиво! Една голяма любов, увенчана с брак на съдбовната дата 22. 02. 2022! Красивата благоевградчанка Ася каза Да на любимия си Евгени

Красивата благоевградчанка Ася сподели съдбовното " Да " на обичания си Евгени Стойнев на сакралната дата 22. 02 2022 година. Двамата избрали датата поради знамението, че 6 -те двойки ще им донесат доста обич, шанс и триумфи в живота. Чакали търпеливо да настъпи денят, в който една огромна любов, траяла повече от 2 години, се увенча с клетва за честност сред влюбените, в наличието на околните им и техните кумове Кремена и Атанас Георгиеви. Булката бе изумителна в прелестната си рокля, по-красива от пролет и по- нежна от най-нежния досег.

Младоженецът, решен в класическия черен костюм не откъсна взор от обичаната Ася, която бе като същинска принцеса, чиято усмивка в този ден заслепяваше по-силно от слънцето.. Че се обичат безумно се виждаше отвред, а вълнението от най-щастливия им ден не остана неусетно от всички посетители, почели сватбеното им празненство, провело се в изтънчен ресторант в центъра на Благоевград.

Новото семейство Стойневи започнаха взаимния си живот в възхитителен безоблачен ден, на неповторима дата, по тази причина нямаме подозрение, че и отсега нататък очите им ще греят все по този начин влюбено, сърцата им ще са цялостни с обич един към различен -завинаги.

Към щастието на младото семейство с пожелания за прелестен взаимен живот, се причислява и екипът на Struma. com. Нека любовта им ги подари с доста деца, които да донесат още повече благополучие и естетика във връзкатаим. Бъдете щастливи Ася и Евгени!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР