Красивата актриса Даяна Ханджиева, която стана ябълката на раздора в

...
Красивата актриса Даяна Ханджиева, която стана ябълката на раздора в
Коментари Харесай

Напук на гаджето: Даяна от Фермата пусна уникални СНИМКИ

Красивата актриса Даяна Ханджиева, която стана ябълката на раздора в риалити предаването " Фермата ", е щастливо обвързана. Двойката неотдавна се качила до Седемте Рилски езера дружно, а гаджето на хубавицата, като всеки образцов мъж, влезнал в ролята на фотограф.

Резултатът от фотосесията влезе във фейсбук профила на Даяна. Там актрисата театралничи пред Рилските езера с подсказки за имената им - занимателно и за нея, и за феновете й. Не по този начин добре се приела концепцията й от нейното гадже обаче.

" Хрумна ми внезапно. Приятелят ми прави фотосите, само че сподели, че концепцията е детска. Не я утвърди доста ", смее се Даяна на въпрос по какъв начин й е пристигнало вдъхновението за щурата фотосесия.

Ето какво още разкри чаровницата пред ladyzone.bg дни преди да навърши 28 години:

Къде те откриваме?
Пътувам към „ Фермата 6 “, където ще чествам рождения си ден за повторно. Стопанинът Андрей ни сподели, че можем постоянно да използваме базата за персонални празници. Очаквам към 15 посетители и стотици овце (смее се).

Ще има ли други фермери от сезон 6?
Да, поканила съм всички, само че за тези, които живеят далеко, е мъчно да дойдат. Очаквам Македонеца, Габриела и вероятно Хепи Ванче.

Като дете беше ли ти неприятно, че рожденият ти ден е през ваканцията?
Да, постоянно съм се дразнила, че не мога да почерпя съучениците. Обаче в по-късна възраст летният рожден ден е преимущество, тъй като настроението е по-купонджийско.

Кой е най-якият ти рожден ден?
Може би, когато станах на 24. С дребна група, пет души, само че бяхме на басейн и се получи супер! Старая се всяка година купонът да е друг. Веднъж водих гостите на пейнтбол, да пострелям по тях (смее се).

А кой беше най-унил?
Нямам такива. Дори когато съм била единствено със фамилията си, отново е било занимателно.

Какво си пожелаваш през днешния ден?
Повече работа в актьорската сфера, тъй като в последно време понижа. Всичко друго ми е наред. Повече кино да има.

Може следващата година да заведеш гостите в киноцентър Бояна.
Да, на обичания ми римски фон, само че към този момент ограниченията там са строги. По-добре в Бояна да фотографирам, а пък за рождения ден все ще намеря локация (смее се).

Тортата каква ще е?
Сладоледена и сега се разтича по краката ми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР