Красива, изящна и в компанията на невероятно сладката си дъщеричка.

...
Красива, изящна и в компанията на невероятно сладката си дъщеричка.
Коментари Харесай

Изумително красивата племенница на Даяна и нейната дъщеричка

Красива, изящна и в компанията на необикновено сладката си дъщеричка. Лейди Кити Спенсър, която е племенница на принцеса Даяна, не се явява постоянно в медийното пространство, само че когато го направи, приковава вниманието към себе си.
                             

Най-голямата щерка на Ърл Спенсър разгласи, че е родила скрито първото си дете от брачна половинка си Майкъл Луис през март, а в този момент - 4 месеца по-късно, издаде и името на щерка си.

През уикенда гордата майка показа нова фотография на щерка си в Instagram - и разкри името й на своите почитатели.
                             

Черно-бялото изображение показва как Кити целува главата на щерка си, до момента в който тя се качва на перваза на прозореца.

Гордата майка носи риза с дантела, до момента в който щерка е облечена в рокля с пчелен принт.

Лейди Кити написа към фотографията, че момиченцето се споделя Атина.

Публикацията натрупа десетки хиляди харесвания за напълно малко време, а феновете се захласнаха по красивото име.

Един почитател е написал: „ Ооо, скъпа... Атина е толкоз прелестна!! Като майка си "

„ Поздравления “, прибавя различен. „ Тя е толкоз скъпа. Обичам името й. "

„ Какво фантастично гръцко име “, сподели трети.

Лейди Кити се омъжи за мултимилионера Майкъл Луис във вила Алдобрандини във Фраскати, зашеметяващо провинциално имение с панорама към Рим, на 24 юли 2021 година
                             

След като отложиха сватбата си с две години заради пандемията, тържествата продължиха три дни и бяха посетени от близки другари, в това число поп звездата Пикси Лот и маркизата от Бат. 

Булката, световен дипломат на марката Dolce & Gabbana, носеше пет рокли на дизайнера през уикенда.

За главната си сватбена рокля Кити избра бяла дантелена рокля с високо деколте, въодушевена от викторианския жанр, с женствени буфан ръкави и стегната талия. Дизайнът черпи ентусиазъм от личната сватбена рокля на майка й Виктория Локууд с копчета начело.
                             

Дизайнерът и съосновател на стилната къща Доменико Долче по-късно сподели за сватбения дрешник на Кити: „ Тя ни сподели, че се е сетила за нас незабавно и ние бяхме доста щастливи от това! “

„ Бяха красиви и прочувствени моменти “, сподели Долче. „ Едно от вдъхновенията несъмнено е любовта й към Италия. Кити е влюбена в нашата красива страна и нейната богата история, изкуство и просвета. “

Стефано Габана сподели: „ Но тя също е момиче, което е доста привързано към своя генезис, към Англия; към нейното завещание от великата викторианска ера. И като всички англичани, тя има огромна пристрастеност към всички типове цветя.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР