Преди дни рекламна кампания, целяща да популяризира спорта във Великобритания

...
Преди дни рекламна кампания, целяща да популяризира спорта във Великобритания
Коментари Харесай

Унизиха спортистки по бельо

Преди дни рекламна акция, целяща да разпространява спорта във Англия разбуни духовете на Осторова. Повод за изострените мнения стана фотосесия, в която дами от женския тим по ръгби взеха решение да покажат силата и хубостта на телата си, облечени единствено в секси долни дрехи.
 Защо  Защо  Защо  Защо
Използването на хаштага #strongisbeautiful (силата е красива) вместо да накара хората да се възхитят на силата на девойките и хубостта на формите им, накара публицистите и потребителите на обществените мрежи да избухнат с мнения какъв брой е сексистка акцията, по какъв начин унизява девойките и изрично не реализира стремежи резултат измежду потребителите. Истината е, че фотосите не са вулгарни, а в противен случай - ужасно естетически издържани.
 7-те елементи на женското тяло, които издават възрастта  7-те елементи на женското тяло, които издават възрастта  7-те елементи на женското тяло, които издават възрастта  7-те елементи на женското тяло, които издават възрастта
Дали тъй като британците са известни с пуританските си нрави или в действителност това решение минава някакви граници на естетиката - другояче красивите им фотоси бяха поставени в рубрика " оскърбление ", въпреки че никой евентуално не се замисля, че в действителност спортистките театралничат гордо с телата си и всичко е по тяхно предпочитание. Уважавани издания на Осторова обаче излязоха с доста сериозна рецензия и въпрос - нужно ли е да си секси, в случай че си състезател, и какво тъкмо значи " секси " женско тяло.
                             

Темата за bodyshaming от дълго време е измежду една от най-дискутираните в обществото и всеки показва мнение какво за него е красиво или не. Отдавна границите ѝ трансферират мненията за plus size моделите, като гледната точка към този момент е друга - всяко тяло или е красиво, или има стандарт, който да следваме.

There’s a new campaign to get teenage girls into sport. Called it’s been kicked off by Team GB rugby players posing in lingerie.
Feels really regressive and sexist to me.
Maybe I’m old.
— Nicole Lampert (@nicolelampert)
Разбира се, че един типичен модел на долни дрехи и една спортистка, която тренира силов спорт, няма по какъв начин да имат идентични по форма тела, само че това не значи, че едното е по-малко красиво от другото - считаме ние и панелистите от " На кафе " по NOVA.

Повече по тематиката вижте във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР