Красива дизайнерска рокля в националните цветове на Украйна - така

...
Красива дизайнерска рокля в националните цветове на Украйна - така
Коментари Харесай

Оплюха новата украинска посланичка, че била "по халат" - оказа се дизайнерска рокля!

Красива дизайнерска рокля в националните цветове на Украйна - по този начин консуматори в обществените мрежи там описаха облеклото, с което новата украинска посланичка Олеся Илашчук се появи в първото си послание към българите, откакто връчи акредитивните си писма на президента Румен Радев в петък. 47-годишният посланик без предходен опит го направи на български език.

Не липсваха обаче хапливи мнения. Редакторът на “Европейская истина ” Сергей Сидоренко написа във фейсбук, че е недопустимо хубавицата да се появи “по халат ”. Самите украинци се разделиха на два лагера в обществените мрежи - “за ” и “против ” дрехата на Нейно Превъзходителство. Фактът, че приблизително мнение по тематиката нямаше, в стилния свят се дефинира с една дума - котюр.

Изборът на облекло на Илашчук не е по никакъв начин инцидентен. Роклята, чиято цена е най-малко 3000 лева, е на украинската дизайнерка от Лвов Юлия Магдич. Тя основава марката си през 2013 година - когато в страната избухват антиправителствените митинги. Вдъхновението ѝ идва от украинските обичаи, които дизайнерката пречупва през модерния си взор. В основата на украинската история е обичайна бродирана риза, наречена вишиванка. Магдич употребява точно нея за своите присъщи модели, като ги обогатява с етническа 3D бродерия, създадена по пример на облекла в музеи.

Емблематичните украински модели на Юлия Магдич може да бъдат открити допълнително от 50 страни. За марката са писали някои от най-големите фешън списания в света като “Вог ”, “Обзървър ” и WWD. Забелязвани във фееричните силуети, наподобяващи формите на цветя, са известни персони като Катрин Зита-Джоунс и Кели Озбърн, отелязва " 24 часа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР