Красива британска студентка, която учи за медицинска сестра, беше затрупана

...
Красива британска студентка, която учи за медицинска сестра, беше затрупана
Коментари Харесай

Затрупаха със СНИМКИ секси девойка, която разкри, че се възбужда от...

Красива английска студентка, която учи за здравна сестра, беше затрупана със известия със фотоси, откакто разкри, че за нея няма нищо по-секси от мъж в работно облекло, написа английският в. Mirror.

18-годишната Даниел МакАйвър дала отговор на анкета в Twitter, в която трябвало да уточни кои три неща намира за най-сексапилни в представителите на срещуположния пол.

Бъдещата медсестра ги подредила по този начин — мъж в работно облекло, мъж в сиви памучни облекла и мъж, който кара. Не след дълго Даниел, която живее във Файф, Шотландия, била затрупана от известия със фотоси на мераклии.

Както несъмнено към този момент се досещате, на фотосите театралничили мъже, облечени в най-различни работни облекла — на пожарникари, на градинари и така нататък

Въпреки цялото усърдие на младежите, Даниел не разкрила нищо, което да й хване окото.

„ Не мисля, че ще намеря мъжа на фантазиите си в Туитър. Нужно е малко повече от работни облекла и шофьорска брошура “, изяснява тя пред онлайн изданието на в. Sun.

„ Аз просто се дръзвам на това. Родителите ми, обаче, още не знаят “, показа още тя. Освен многочислените фотоси, тя получила и мнения от дами, съгласни с нейното мнение.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР