Красива азербайджанска моделка намери купувач за девствеността си и дори

...
Красива азербайджанска моделка намери купувач за девствеността си и дори
Коментари Харесай

Модел продаде девствеността си на търг за колосалната сума от 2 милиона евро

Красива азербайджанска моделка откри покупател за девствеността си и даже към този момент е получила дребен задатък за нея. Мераклията е платил за Махбуба Мамедзаде 2,4 млн. евро, написа Мирър.

Младата жена пусна обявата през август в профилирания уебсайт Cinderella Escorts. В портфолиото си тя написа, че търси мъж, подготвен да й дава по 30 000 евро месечно. 23-годишната хубавица изяснява, че прави това поради майка си. " Досега мама правеше всичко за мен. Сега е мой ред да я накарам да се гордее с мен ", разяснява Мамедзаде.

В края на февруари търгът е завършил с победител – японски политик от Токио. По данни на уеб страницата, малко по-малка сума за невинността на момичето предложил юрист от Лондон. Третият, който наддавал за девствеността на азербайджанката, бил " прочут футболист от Мюнхен ".

Мамедзаде ще прекара една нощ с спечелилия в хотел в Германия, където сходни услуги се считат за законни. Клиентът към този момент е превел 10% от сумата като предплата. 23-годишната моделка е минала медицински обзор, който да удостовери, че в действителност не е била с мъж.

20% от сумата, която ще получи, ще отидат за уеб страницата. С останалите пари Махбуба счита да купи дом, в който да живее дружно с майка си, да пътува, да отиде до Съединени американски щати, да продължи стилната си кариера и да направи подслон за кучета в родината си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР