Красимир Велчев коментира поисканата от ДПС негова оставка като председател

...
Красимир Велчев коментира поисканата от ДПС негова оставка като председател
Коментари Харесай

Красимир Велчев: За 25 години ДПС не направиха нищо за своите избиратели



Красимир Велчев разяснява поисканата от Движение за права и свободи негова оставка като ръководител на Комисията по вреоизповедания и правата на индивида. Той изясни, че към този момент втори мандат е ръководител на тази комисия, което приказва за доверието, което са му дали своят вот от ГЕРБ. „ Излъчен съм от парламентарната комисия на ГЕРБ и единствено те могат да решат дали да се отдръпва “, акцентира той, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ От Движение за права и свободи внасят промени в Закона за политическа и гражданска реабилитация на репресираните лица на всеки шест месеца “, изясни Красимир Велчев. „ Това е, с цел да покажат на този електорат, не тези отрудени хора, които заслужават доста повече и са лъгани толкоз години, че нещо са създали. Движение за права и свободи е на власт към този момент 25 години, постоянно е била на власт като се изключи тези години, в които ГЕРБ ръководи. През това време те нищо не направиха за своите гласоподаватели “, акцентира той.

"В тези години имаше дейни борци, те и техните наследници получаваха привилегии. Това което от Движение за права и свободи желаят е на репресираните да бъде изплатена еднократна сума, по-късно да им бъдат дадени пенсии, както и на техните наследници. Цялото ни общество заслужава доста повече. Правим всичко допустимо и със заплати и с пенсии хората да получават повече “, увери той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР