Красимир Вълчев, според която до второ нареждане се забранява провеждането

...
Красимир Вълчев, според която до второ нареждане се забранява провеждането
Коментари Харесай

До края на учебната година без олимпиади, бели и зелени училища за учениците от Варна и страната

 Красимир Вълчев, съгласно която до второ разпореждане се не разрешава провеждането на училищен надпревари и олимпиади, проведени прояви, изяви и мероприятия, образуване на естествени обекти, публични, културни и научни институции, научи Varna24.bg .

Заповедта се издава до края на образователната година и включва още възбрана за посещаване на спортни надпревари и мероприятия, както и всевъзможни проведени форми с възпитаници и педагогичен експерти, които водят до събирането на доста хора на едно място.

До края на образователната година се не разрешава организирането на бели и зелени учебни заведения, екскурзии и всевъзможен различен тип пътувания, а към този момент проведените би трябвало да бъдат анулирани. 

До второ разпореждане да не се организират квалификации, образования на педагогичен експерти, както и пътувания за продан, гласи още заповедта, издадена по отношение на превантивните ограничения за ограничение разпространяването на ковид измежду учениците и педагогическия личен състав на територията на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР