Красимир Каменов-Къро и съпругата му са убити в Кейптаун, научи

...
Красимир Каменов-Къро и съпругата му са убити в Кейптаун, научи
Коментари Харесай

Красимир Каменов-Къро и съпругата му са убити в дома им в Кейптаун

Красимир Каменов-Къро и брачната половинка му са убити в Кейптаун, научи " По света и у нас " от свои източници. Те са разстреляни в дома им в Република Южна Африка. Убити са и още двама души, чиято идентичност се открива.

Местната полиция също заяви за случая. От осведомителния бюлетин на ведомството излиза наяве, че към 8.20 часа тази заран в Констанция, Кейптаун са открити телата на две дами и двама мъже с огнестрелни рани. Те са на забележима възраст сред 40 и 50 години и се допуска, че са от български генезис.

Мотивът за убийството се открива. Разследващи работят на мястото на случая. По случая са назначени детективи от отдел " Тежки закононарушения и закононарушения, свързани с принуждение ".

Каменов бе задочно упрекнат от Софийска градска прокуратура като гарант на убийството на Любомир Иванов, някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи, който бе показно разстрелян в София при започване на 2022 година.



В края на април той беше разгласен за търсене с алена бюлетина от Интерпол.

Успоредно с това прокуратурата уличи Каменов като част от скрит план, с присъединяване и на други престъпно проявени лица, както и подсъдими като Цветан Василев, в скрит план за дискредитиране на висши магистрати и служители на реда.

Според източници на " По света и у нас " се проверява и връзката на Къро с още три убийства, на боса от ВИС Мето Илиенски, и на " Братя Византийци " - Радослав и Николай Бикови.

Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР