Красимир Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му

...
Красимир Каменов, известен с прякора си Къро, и съпругата му
Коментари Харесай

Зловещо разкритие от ЮАР: Разстреляната с бандита Къро се оказа „Мис България“

Красимир Каменов, прочут с прякора си Къро, и брачната половинка му Гергана са починали при нахлуване в дома им в Южна Африка. За брачна половинка му се спряга точно Гергана Кочанова, която е носителка на купата „ Мис България Вселена “ от 2007 година, съобщи .
През 2009 година тя ражда в Съединени американски щати момче, Красимир. По информация на Dir.bg бащата е българин, който живее и работи в Съединени американски щати.
През 2015 година името на Гергана се свързва с Красимир Каменов – Къро. В жълти медии се появяват дописки за раждането на правоприемник на Каменов. По това време Гергана Кочанова сменя семейството си в обществените мрежи на „ Каменов “
В изявленията оттогава се оповестява, че Къро е станал татко, а бебето се е появило на бял свят при започване на 2015 година.
Дотогава Къро не е имал проблеми с правораздаването. През годините следствията постоянно го подминават, въпреки ченгета да го обявяваха за дясна ръка на Христофорос Никос Аманатидис – Таки в бандата на „ Чуковете “.
Разбиването на бандата предизвика нарковойна в София и тогава Къро небрежно духна в ЮАР. У нас остана формалната му брачна половинка, която продължи да движи легалния бизнес на боса.
В Южна Африка съгласно слуховете Красимир Каменов заживява с моделката Гергана Кочанова в голямо имение посред саваната, въпреки и в изявленията от преди 8 години да се твърди, че Каменов се е разделил с манекенката и детето е от друга, то съвпаденията в имената наподобява прекомерно съмнителна.
Проверка на LifeOnline.bg откри, че от години Гери Кочанова живее в ЮАР в огромен дом и има икономка, отглежда две момчета и едно момиченце.
Според полиция в Кейптаун има 4 жертви с огнестрелни рани при нападението, 2 дами и 2 мъже на възраст сред 40 и 50 години, само че сред тях няма малолетни.
Открити са в къщата, в която са живели, с „ многочислени прострелни рани “ и всички са били убити на място. Къщата е в един от най-богатите квартали в ЮАР – Константия, известна с огромните имения и винарните си.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР