Красимир Джуров спечели златен медал миналата седмица на изключително силния

...
Красимир Джуров спечели златен медал миналата седмица на изключително силния
Коментари Харесай

Красимир Джуров: Искам да печеля навсякъде, където участвам

Красимир Джуров завоюва златен орден предходната седмица на извънредно мощния шампионат Мемориал " Лешек Дрогош " в Киелце (Полша). Националът ни в категория до 60 кг победи на финала коравия ирландец Дейви-Оливър Джойс и донесе едната от двете трофеи за България. Другото злато бе дело на Рами Киуан (75 кг), като нашите се показаха на изключителна висота по време на шампионата.

" Много съм удовлетворен от представянето си в Полша. Надиграх безапелационно противниците си и демонстрирах положително равнище, което няма по какъв начин да не ме радва. Като цяло шампионатът мина сполучливо и съм благополучен, че участвах, тъй като през тази година нямаше доста надпревари на високо равнище, на които да се изявя. Бях позагубил темп поради по-голямата пауза през лятото, само че в този момент още веднъж съм във форма ", разяснява Джуров.

Той има и високи упоритости за идната година. " До края на тази година ми следва присъединяване на държавното състезание, където задачата още веднъж е купата. А през идната упоритостта ми е да няма второ място. Искам да спечелвам на всички места, където вземам участие. Това е моята цел и с доста работа, ще я реализира. Има накъде да се развъртвам и върху какво още да работя, само че съм насочен да направя това, което се желае и което зависи от мен ", показа още Красимир Джуров.
 В Сливен означиха 75 години проведен бокс
В Сливен означиха 75 години проведен бокс

На кръга се качиха бъдещите попълнения на локалната школа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР