Красимир Балъков даде интервю пред Novapress.bg, в което бяха засегнати

...
Красимир Балъков даде интервю пред Novapress.bg, в което бяха засегнати
Коментари Харесай

Балъков: Не е случайно, че при Славков и Вуцов имахме успехи

Красимир Балъков даде изявление пред Novapress.bg, в което бяха наранени разнообразни тематики. В момента екс-националният селекционер се намира в Германия и както всички останали чака коронавирусната пандемия да отмине.

Ситуацията е много деликатна. Световна пандемия от ковид. В момента къде те намираме и по какъв начин ти виждаш излаз от цялата тази обстановка, която няма нищо общо с футбола?
- Намирате ме в Германия, в моята къща. Чувствам се добре. Ситуацията на всички места е една и съща. Трябва да имаме самообладание, да сме дисциплинирани, да се пазим. Сигурен съм, че в случай че това го съблюдаваме в продължение на още 20-30 дни, нещата ще се оправят и животът още веднъж ще тръгне по естествен метод. Но би трябвало всички да бъдем доста, доста дисциплинирани. Без изключение.

След като ми казахте, че сте в Германия, няма по какъв начин да не Ви попитам каква е обстановката там. Казват, че е овладяна. Какви са ограниченията? Има много болни, да, само че има и много излекувани. Най-много излекувани от всички водещи страни в Европа действително.
- Знаете, че Германия софтуерно е на първо време от всички други страни, както и най-много организационно. Това са главните правила плюс реда и дисциплината, с които Германия е позната. Нормално е всичките тези фактори да играят роля при резултатите. Тук има минимум умряли хора от водещите страни и най-вече оздравели. Има 80 милиона население и безусловно всички се пробват да съблюдават разпоредбите по прецизен метод.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР