Красавицата Златка Райкова разпродава носените си дрехи. Това съобщи самата

...
Красавицата Златка Райкова разпродава носените си дрехи. Това съобщи самата
Коментари Харесай

Родителите на Карен спряха ли кранчето?! Златка Райкова продава дрехите си онлайн

Красавицата Златка Райкова разпродава носените си облекла. Това заяви самата тя в профила си в Инстаграм. „ Очаквайте моя канал, линк ще кача тук “, написа плеймейтката, подканвайки почитателите си да не пропущат опцията да се снабдят с някоя от роклите й.
Нюх
Малко по-късно тя заля приложение в интернет със фотоси на облекла, обувки и аксесоари, добавяйки към тях в детайли изложение като модел, размер, марка и цена. Оказа се, че искащите да закупят към този момент носените от Райкова облекла са доста повече от предстоящото от нея, а тя побърза да ги успокои, че ще има непрекъснато нови неща. „ Благодаря ви, че сте толкоз дейни, ще качвам непрекъснато нови продукти “ написа хубавицата, откакто видя, че концепцията й е сполучлива.

Барби
Сред първите пуснати в продажба облекла имаше няколко рокли, като цената им варираше сред 100-170 лева Розов Барби модел рокля, употребен от хубавицата за специфичен случай, беше закупен безусловно за минути от нейна фенка. Бели каубойски ботуши, носени единствено няколко пъти, бързо откриха новия си притежател против сумата от 350 лева Малко употребявани маркови очила за към 400 лева станаха мотив за скандал в чата на Райкова. Сред препоръчаните облекла от дрешника на плеймейтката имаше още няколко чифта обувки, аксесоари, ризи, цветни тениски и други
Бебе
Бебешката количка на дребния Благойчо също беше оповестена за обмен против скромната сума от 400 лева Хубавицата изясни, че тя ще бъде доставена на новия притежател с всички прилежащи аксесоари като бебешки панер за спане, зимен и летен. Очевидно Златка е купила нова за бебе номер 2 и в този момент желае да се раздели с към този момент употребената.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР