Красавицата Яна направи с бизнесмена Петко Димитров това, което никоя

...
Красавицата Яна направи с бизнесмена Петко Димитров това, което никоя
Коментари Харесай

Красавицата Яна направи с Петко Димитров това, което никоя друга не успя СНИМКИ

Красавицата Яна направи с предприемача Петко Димитров това, което никоя друга преди този момент не съумя – сътвори крепко и щастливо семейство, и не спря да пръска вманиачен съблазън, макар че е родила две деца.

Наскоро Петко Димитров чукна 50 години и сподели какво е за него съвършения живот – дружно с Яна и тримата си сина. Звездното семейство посрещна празника в прочут хотелски комплекс, където танцували до зори дружно с гостите си под съпровода на Тони Стораро и Азис, а водещ на купона бил Ники Кънчев.

От фрагментите се вижда и по какъв начин 16-годишният Виктор, най-големият наследник на Петко Димитров от връзката му с Мария Игнатова, безусловно му е одрал кожата.

Вижте тази обява в Instagram.

Публикация, споделена от Yana Dimitrova (@yana_dimitrovaaa)

„ Моят бизнес е доста сложен. Жената до мен би трябвало да разбере с какво тъкмо се занимавам. Работя през нощта, към мен постоянно има красиви дами. Мария искаше да зарежа този бизнес и да се преориентирам към различен. Затова се разделихме “, споделял е преди години за раздялата си с Мария Игнатова Димитров. Днес двамата са към този момент щастливи и фамилни, и се разбират доста по-добре един с различен, в сравнение с когато са споделяли общ дом, написа „ Хотнюз “.

След развода си с Игнатова, Петко имаше няколко връзки с известни родни хубавици, най-популярната от които е Преслава, която той дефинира като „ занимателен, положителен и добър човек “. „ Имаше някакво привличане сред нас и нещата просто се случиха. Но и тя като мен работи през нощта. Как се живее с жена, която непрекъснато е по участия? “, изяснява края на връзката си с певицата той.

През лятото на 2008 година се събира с милионерската дъщеря Ели Гигова. Двамата са дружно близо 4 години, даже се приказва за женитба, само че до нея по този начин и не се стигна. Петко бързо не помни русокоската и се впуска в случка с 19 години по-малката от него Бояна, с която се среща в клуба си. По това време тя е ученичка и евентуално една от многото дами, които му се лепят като носни кърпички.

Единствената, която съумя да стигне същински до сърцето му обаче, е танцьорката Яна, с която се среща около танцувалното шоу „ Денсинг старс “. Тогава тя към момента е по отношение на артиста Орлин Павлов, само че все пак любовта й към Петко е победила. Двамата първоначално отричаха, че са намерили път един към различен, а после през 2013-та година подвигнаха женитба за знамение и приказ. Днес са едно щастливо семейство с три деца./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР