Кралят се е ангажирал да изгради връзка с децата на

...
Кралят се е ангажирал да изгради връзка с децата на
Коментари Харесай

Чарлз недоволен от видео разговорите с внуците си. Иска да присъства в животите им

Кралят се е заел да построи връзка с децата на принц Хари и да участва в живота им, написа Mirror.

Монархът, който се лекува от рак от февруари, сподели на другари, че не се задоволява да ги вижда единствено на видео диалози, откакто се срещна с Арчи, на пет, единствено няколко пъти и двегодишната Лилибет един път.

Решението му да усили напъните си за по-голямо присъединяване идва, когато може да се разкрие, че е изпратил на Лили „ сърдечен подарък и картичка “ на рождения й ден предходната седмица.

Източници, близки до 75-годишния крал, който беше в Нормандия предходната седмица за честването на Деня D, споделят, че той е „ по-склонен от всеки път “ да се концентрира върху фамилията и отговорностите си и „ наваксва изгубеното време “, откакто е бил заставен да понижи уговорките след диагностицирането му.

Принц Хари, 39, брачната половинка му Меган, 42, и децата им живеят в Монтесито, Калифорния, откакто херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха кралския живот през 2020 година Отношенията с кралското семейство се разпаднаха след високопоставени изявленията, в това число едно с Опра през 2021 година, шоу на Netflix през 2022 година и избухливите записки на Хари от 2023 година, Spare.

Тези, които най-добре познават краля, споделят, че той е бил в въодушевление за размисъл и счита близката си връзка с трите деца на сина си Уилям за благословия. Той е „ приказен и въодушевен дядо “ на принц Джордж, 10, принцеса Шарлот, девет, и принц Луи, пет, настояват източници. Съпругата му Камила, на 76 години, също се счита за движеща мощ зад решението му да усили напъните си да види другите си внуци.

Източник сподели: „ Кралят е безусловно предан да участва в живота на всичките си внуци. Той цени фамилията над всичко и какъвто и да е ходът на връзката му със сина му, той в никакъв случай не би се задоволил просто да види внуците си по време на чудноват видео диалог.

Хари се върна в Обединеното кралство, с цел да посети татко си след диагнозата. Въпреки че Хари прелетя повече от 5000 благи, с цел да бъде до татко си, двамата се срещнаха единствено за 30 минути. Дни по-късно херцогът сподели пред американския оператор ABC: „ Обичам фамилията си. Фактът, че съумях да се кача на самолета и да отида да го видя и да прекарам всяко време с него, аз съм признателен за това.

Ингрид Сюард, създател на My Mother and I – The Inside Story of the King and Our Late Queen, сподели: „ Семейството постоянно е било значимо за краля. Той си спомня личното си ненапълно фрагментирано детство, защото родителите му постоянно са били заети да извършват отговорностите си. За него е огромна горест, че не вижда повече Арчи и Лилибет.

„ Ето за какво той в никакъв случай няма да прекъсне връзките си с Хари. Той не желае връзка с FaceTime с децата на сина си. Той желае да ги опознае и да взе участие в живота им, до момента в който са още задоволително млади, с цел да могат да се учат от неговата мъдрост. Неговият рак го направи още по-загрижен за него, защото той знае, че няма да го има вечно.



Приятел на Хари настоя: „ Никога не е имало проблем с наличието на краля в живота им и в никакъв случай няма да има. Вратата постоянно е отворена.

Миналия месец, когато Хари посети Лондон, с цел да участва на 10-ата годишнина на Invictus Games, на херцога беше казано, че дневникът на татко му е цялостен и двойката не се срещна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР