Кралят на руската естрада завърши представянето на уникалния спектакъла Я

...
Кралят на руската естрада завърши представянето на уникалния спектакъла Я
Коментари Харесай

И децата на Киркоров видяха София

Кралят на съветската сцена приключи представянето на неповторимия спектакъла " Я " у нас. Последната спирка на Филип Киркоров от турнето му в България беше нощес, 25 септември, в НДК в столицата.

Звездата беше с децата си Алла-Виктория и Мартин, както и с другари, и се разноски из центъра на София преди изявата си през вчерашния ден. Певецът сподели на наследниците какъв брой е красива София.

" Тази концертна зала е знак на моето детство и израстване. Бях фен на доста концерти, изнесени в тази зала от доста огромни български естрадни артисти. Мечтал съм да имам концерт там " - призна Киркоров, представен от БГНЕС.

Новото шоу " Я " в действителност е подаръкът на изпълнителя за феновете му. Още повече, че тази година той празнува 50-годишен празник, въпреки да се усеща на 20, както призна още при идването си.

Мащабната продукция е дело на именития Франко Драгоне, прочут освен като режисьор на спектаклите на Цирк Дю Солей, само че и на Селин Дион и Майкъл Джексън. В стратегия вземат участие 80 актьора.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР