Кралят на ринга раздава автографи на световно тютюнево изложениеЕдин от

...
Кралят на ринга раздава автографи на световно тютюнево изложениеЕдин от
Коментари Харесай

Майк Тайсън в страхотна форма

Кралят на кръга раздава подписи на международно тютюнево ревю

Един от най-великите състезатели в тежка категория на международния бокс - Майк Тайсън зарадва своите почитатели с отличното си здравословно положение, откакто напоследък звездата в тежка категория лекува остарели спортни контузии. В петък следобяд Железния Майк посети най-голямото ревю за тютюневи произведения в света – Интертабак, където приветства феновете си и показва топ форма и положително въодушевление.

Известният от близкото минало като “The King of the ring ” (Кралят на ринга) се трансформира в огромната сензация на експозицията, като застана пред българския щанд на ревюто и прекара съвсем през целия ден в фотоси с многочислените си почитатели.



„ Чувствам се ужасно сега “, разгласи пред Newmax TV. „ Всички в дома ми сме благословени с това, което имаме и сме доста удовлетворени “, добави първенецът.

Преди седмица Железният Майк беше засечен да купонясва по улиците на Чикаго с друга американска легенда на бойните спортове – професионалния кечист Рик Флеър (Светкавицата).

През последните месеци Майк Тайсън посещава огромни изложби и интернационалните конференции в Съединени американски щати и по Света, с цел да разпространява своя нова продуктова линия, обвързвана с тютюневата промишленост. През тези пътувания не пропуща опцията да посети боксови мачове и спаринги на изгряващи звезди и да им даде по някой скъп съвет за бъдещето. В професионалните среди постоянно назовават Кралят на кръга боксовия влъхва.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР