Кралят на попфолка Азис отново заговори за новота си любов

...
Кралят на попфолка Азис отново заговори за новота си любов
Коментари Харесай

Азис сподели пикантни подробности за новата си връзка

Кралят на попфолка Азис още веднъж заприказва за новота си обич - Антонио. Този път Котинбродксия славей призна, че двама живеят дружно и се гушкат в едно легло. В QA в Инстаграм на въпрос дали Антонио го ревнува, Азис дава отговор, че е надраснал тези връзки и не е давал мотив. " Само един малоумен и нерешителен човек може да ревнува. Не съм давал мотив за ревнивост, тъй като мотив се дава преднамерено, с цел да те виждат ", разяснява Края на попфолк. 

Той разяснява още, че Антонио има свръх гений: В гласа му има нещо, което не се среща постоянно. Трябва му вярната ария и ще взриви всички. И не го споделям, защото спи до мен сега. 

Азис за следващ път не крие и своето самочувствие по отношение на музикалната си даровитост. Смята се за най-пеещия ангел в хора на Бог. По думите му в България не е мъчно да станеш прочут, когато постигаш своите цели и имаш какво да им дадеш на хората. Гласът е водещ при мен ", споделя още Азис, предава " Телеграф ". 

Дори удари в земята и поп дивата Бионсе, казвайки за нея, че е убийствена певица, само че доста вика. " Мисля, че в случай че я облека с облекла няма да може и да изпее и една нота. Как не се нарадва на голотията толкоз време ", написа Костинбродския славей.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР