Кралят на поп-фолка Азис и плеймейтката преквалифицирала се в дизайнерка

...
Кралят на поп-фолка Азис и плеймейтката преквалифицирала се в дизайнерка
Коментари Харесай

След бой в дискотека: Азис и Русата Златка се сдобриха в Дубай

Кралят на поп-фолка Азис и плеймейтката преквалифицирала се в дизайнерка Златка Райкова се сдобриха. Бялото знаме те развяха на към този момент не до такава степен екзотичната дестинация – Дубай.

Певецът и русата изкусителка заляха обществените мрежи освен със селфита от почивките си в Абу Даби, само че и с общи фрагменти и клипове. Срещата им учуди почитателите, защото по последни данни двете звезди бяха в люта омраза. Причината – през лятото на 2012 година Златка скочи на пердах на изпълнителя на „ Мотел “ в дискотека в морски курорт.

Според очевидци, тогава Азис отказал да пее на ушенце на плеймейтката, обидил половинката й с епитета „ селяндур “ и тогава тя почнала да му бие плесници и да го скубе за косите. Не е изключен обстоятелството двамата да са си дали прошка още около последния сезон на „ Биг Брадър: Most Wanted”, където Райкова се подвизава като участник, а Костинбродският славей като водещ.

Златка и Азис не са сами в Дубай. Блондинката полива с екскурзия годежа си с футболиста Благой Георгиев-Джизъса. Двойката се радва на забележителности като Бурдж Халифа към седмица. След излизането си от риалити формата те съвсем не са се спирали на родна земя.

Наздравици за новата 2019 година подвигнаха в прилежаща Сърбия, след което се завърнаха в България за няколко дни. За годежа си, влюбените споделят, че е плануван от месеци, въпреки че връзката им датира от септември. Обсъждали даже какъв пръстен би желала Златка, само че в последна сметка бижуто било определено еднолично от бъдещия жених.

Азис пък се радва на компанията на Радо Тушев, който е продуцент и един от гласовете на Големия брат. Таблоидите от дълго време ги сватосаха, а демонстрацията на прекомерно околните им връзки сочи за освен това от другарство. Двамата обаче не са коментирали обществено дали в действителност имат връзка. Феновете им в Инстаграм им пожелават „ все по този начин да се обичат “ и даже „ доста бебета “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР