Кралят на баладите от кърджалийското село Безводно Орхан Мурад не

...
Кралят на баладите от кърджалийското село Безводно Орхан Мурад не
Коментари Харесай

Орхан Мурад за Сузанита: Ако съм на нейно място, няма да се занимавам с музика в България

Кралят на баладите от кърджалийското село Безводно Орхан Мурад не следи кариерата на щерка си Сузанита. Певецът и основател на шлагери призна това в " Шоуто на Николаос Цитиридис “.

" Опитвал съм се, само че се оказа, че аз не съм тъкмо нейният наставник. С други хора в екип се занимава със личната си кариера. Не знам до каква степен са стигнали. Даже на знам какво вършат сега, дали вършат нещо.

Ако съм на нейно място, няма да се занимавам с музика в България. Засега не ме е послушала “, споделя Орхан Мурад и прибавя, че днешните попфолк артисти и певици си наподобяват до един.

" Много хубаво звучат, виждам, че доста добре наподобяват на екран. Единственият проблем е, че доста си наподобяват. Имам възприятието, че чувам една и съща ария, с един и същи женски глас, с един и същи мъжки глас, с едно и също звучене. Няма я онази близост, онази откровеност в музиката. Сега всичко се прави за пари и кой може, и кой не може го прави, желае да го прави, в случай че може за доста пари “ – споделя усещанията си той.

Ако в този момент трябваше да започва кариерата си, не мисли, че би съумял, по метода, по който го вършат младите, написа " Сигнал Бг “.

" Аз съм незрящ човек и не мога да върша атрактивни видеоклипове. Още повече, че не съм младо хубаво момиче и не мога да си намеря богат брачен партньор “, споделя именитият артист.

" Интересно е към мен. Жениш се няколко пъти, развеждаш се скандално и си подготвен. Те те плюят, ти се правиш, че вали дъжд, не обръщаш никакво внимание, скатаваш се, не даваш изявленията и ставаш забавен “, показва артистът своята рецепта за това да бъдеш забавен на медиите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР