Кралското семейство в момента е изправено пред един от най-предизвикателните

...
Кралското семейство в момента е изправено пред един от най-предизвикателните
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън е „излекувала безпокойството“ между крал Чарлз и принц Уилям, казва експерт

Кралското семейство сега е изправено пред един от най-предизвикателните интервали през последните години - както с крал Чарлз, по този начин и с Кейт, принцесата на Уелс не могат да вземат участие в публични задължения, защото се подлагат на лекуване от рак.

Нито монархът, нито Кейт са удостоверили от какъв тип рак се лекуват, само че и двамата са споделили на обществеността, че няма да са на работа, защото дават приоритет на здравето си. Кралица Камила се намеси в четвъртък за службата на Royal Maundy, макар че кралят би трябвало да се появи на годишната Великденска църковна работа в Уиндзор.

Въпреки компликациите, пред които са изправени кралските особи сега, специалист твърди, че измежду цялата смяна, Кейт съумя да сближи принц Уилям и татко му Чарлз, откакто връзката им " не постоянно е била най-лесната ".

Експертът – кралският коментатор Виктория Арбитър – изясни в The Royal Beat за True Royalty TV, че съгласно нея Кейт е била основна за установяването на по-тясна връзка сред бащат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР