Кралският съд в Кардиф осъди на 32 месеца затвор 23-годишен

...
Кралският съд в Кардиф осъди на 32 месеца затвор 23-годишен
Коментари Харесай

Осъдиха на близо 3 г. затвор британец, хванат с боен арсенал от България

Кралският съд в Кардиф осъди на 32 месеца затвор 23-годишен британец, който е бил арестуван на летището в града с цялостен военен боеприпас, платен от България, заяви Би Би Си.

23-годишният Джордан Уилямс се прибирал със фамилията си от отмора в България, когато бил спрян от митничарите на летището в Кардиф. При инспекция на багажа му били открити няколко оръжия - електрошоков револвер, маскиран като фенерче, боксове и палка. Британецът, който пътувал с детето и приятелката си, е обяснил по време на разпита на летището, че е купил оръжията в България, с цел да ги добави към сбирката си от мачетета и самурайски мечове.

Уилямс твърдял, че не знаел, че тези предмети са противозаконни в Обединеното кралство. Той добавил, че е видял знак в магазина в България, на който пишело, че може да ги придвижи във Англия, в случай че се съхраняват в куфар.

" Електрошоковият револвер, който открихме в него, беше в кутия с надпис " полиция ". Беше изцяло безупречен, работещ, можеше да изстреля заряд до 7900 волта ", разкриват още проверяващите.

Оръжията са конфискувани и унищожени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР