Кралският протокол забранява много неща на принцеси и херцогини, като

...
Кралският протокол забранява много неща на принцеси и херцогини, като
Коментари Харесай

Ярко червено и сини нюанси или как принцеса Даяна нарушаваше кралския протокол

Кралският протокол не разрешава доста неща на принцеси и херцогини , като да вземем за пример: не им се позволява да дават подписи (могат да се подписват единствено върху публични документи), да играят „ Монополи “ (защото принцесите не могат да влизат в спорове), не им е позволено и да носят кожени палта .

Забранено им е още да поставят ослепителен лак за нокти – маникюрът би трябвало да е въздържан и с безпристрастен цвят. Принцеса Даяна обаче наруши това предписание и то не един път . Лейди Ди обожаваше класическия червен лак и си слагаше подобен за публични събития.
 Лейди Даяна Guliver/Getty Images

Друга нейна пристрастеност е синята очна линия, която нанасяше под очите си. Това е нейната запазена марка – пресен руж и синя очна линия, написа elle.ru.
 Меган Маркъл и Лейди Даяна Guliver/Getty Images-->

Принцесата на народа обичаше да бъде гримирана от Мери Гринуел, която през днешния ден се грижи за външния тип на Кейт Бланшет, Аманда Сейфрид, Емилия Кларк и други звезди. Мери е уверена, че лейди Даяна не е подменила кафявите нюанси със сини. „ Даяна в никакъв случай не е желала да бъда предизвикателна, за нея беше значимо да подчертае очите си и да остане себе си “, споделя гримьорката.
 Даяна усвои изкуството да носи подобаващата рокля за подобаващия мотив. Тя носеше ярки облекла, когато посещаваше приюти, с цел да наподобява топло и налично. При задгранични визити избираше тоалети, въодушевени от националните цветове, като бялата рокля с червени краски при пътуването й до Япония през 1986 година Дори си беше забранила ръкавиците, тъй като обичаше да е в контакт с хората, с които се среща. Guliver/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР