Кралската сватбена церемония на принц Хари и Меган Маркъл се

...
Кралската сватбена церемония на принц Хари и Меган Маркъл се
Коментари Харесай

Хакнаха личните снимки от сватбата на принц Хари и Меган Маркъл

Кралската сватбена гала на принц Хари и Меган Маркъл се състоя в параклиса " Св. Георги " в замъка Уиндзор на 19 май 2018 година.

Алекси Любомирски, сватбеният фотограф на принц Хари и Меган, е бил хакнат, като стотици персонални фотоси на двойката са изтеглени онлайн, заяви The Sun, цитирайки кралски източник.

„ Сигурността е била компрометирана. Имаше онлайн офанзива. Снимките са били хакнати, а след това са изтекли. Имаше вътрешно следствие, само че полицията не взе участие в него. Сега обстановката е овладяна ”, е декларирал източникът.

Известно е, че неидентифицираните кибер-крадци са откраднали фотосите предишния септември, само че фотосите на Алекси са се появили в Instagram и Twitter едвам този месец. Според източника, фотосите към този момент са отстранени, само че остава незнайно кой стои зад хакерската офанзива.

На някои от изтеклите фотографии се вижда по какъв начин Хари прегръща брачната половинка със затворени очи, до момента в който тя се усмихва на камерата.

Говорителят на Бъкингамския замък, както и сътрудникът на Алекси Любомирски, отхвърлиха да разясняват новината. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР