Кралицата РакАко излизате с момиче от тази зодия – честито!

...
Кралицата РакАко излизате с момиче от тази зодия – честито!
Коментари Харесай

Ако жена ви е една от тези три зодии, сте ударили джакпота

Кралицата Рак

Ако излизате с момиче от тази зодия – честито! Жените Рак обичат доста буйно, отдадени са на колегата си и биха създали всичко, с цел да го създадат благополучен. За тях фамилията и домът са преди всичко, тъй че можете да сте сигурни, че ще живеете в уют и естетика. Разбира се, те също си имат някои дефекти, главният е, че от време на време драматизират и реагират прекомерно прочувствено за дребни неща. На такава жена ѝ би трябвало сътрудник, който не е огромен дебелоглав и също умее да показва възприятията си.

Императрицата Овен

Жените от тази зодия са извънредно мощни и амбициозни, те постоянно реализират фантазиите си, тъй като са упорити и не се предават. Жената Овен има потребност от също толкоз мощен и самоуверен мъж, по тази причина не е елементарно да я спечелите. Ако обаче го извършите, едно е несъмнено – тя ще ви обича категорично, постоянно ще ви пази, ще ви оказва помощ и ще ви слага преди всичко. Ще направи и всичко допустимо, с цел да израснете дружно и да се превърнете в по-добри персони. Жените Овен са строги майки, които отглеждат виновни и мощни деца.

Владетелката Лъв

Жените от тази зодия са доста мощни и наподобяват малко груби и властни, само че копнеят за домакински уют и семейство. Трудната част е да ги спечелите, те се интересуват единствено от изключителни мъже. Ако съумеете да плените дамата Лъв с чара си, можем да ви уверим, че тя ще ви бъде предана до гроб, също така никой различен знак не може да обича толкоз мощно, колкото Лъва. В началото може да ви сложи на тестване, с цел да види дали сте заслужен, само че по-късно ще ви разкрие сърцето си. Любовта ѝ е самоотвержена и чиста, а към децата си е постоянно грижовна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР