Кралицата почерпи с агне и ягодов десерт Тръмп. Гостите, включително

...
Кралицата почерпи с агне и ягодов десерт Тръмп. Гостите, включително
Коментари Харесай

Кралицата почерпи с агне и ягодов десерт Тръмп

Кралицата почерпи с агне и ягодов десерт Тръмп. Гостите, в това число първата дама Мелания Тръмп и четири от петте деца на Тръмп, вечеряха в балната зала на Бъкингамския замък с кралското семейство. Менюто беше определено от четири вероятни други възможности, показани на кралицата от кралските готвачи.

Изборът включваше британско пенливо вино от 2014 година от Windsor Great Park, на цена от £ 37.99 за бутилка и скъпо Шато Лафите-Ротшилд от 1990 година - 1er cru classe Pauillac, което коства до £1,395 бутилката за тези, които избират аленото вино.

На масата имаше още пенливо вино от Обединеното кралство - Hambledon Classic Cuvee Rose NV, което коства £ 34.95, а бялото бордо Chassagne Montrachet 1er Cru Morgeot Louis Jadot 2014 е на цена от £ 75.

Известно е, че Тръмп обича сладките неща, тъй че е евентуално се е наслаждавал на пудинга - ягодов, изработен от хрупкави бисквити, сладкарски кремове и пресни ягоди.

Общо 170 души участваха на банкета, в това число премиера Тереза ​​Мей, висши министри на кабинета и комисаря на полицията в Лондон Кресида Дик.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР