Кралицата на Йордания - Рания Ал Абдула за пореден път

...
Кралицата на Йордания - Рания Ал Абдула за пореден път
Коментари Харесай

Приказна в розово: Кралица Рания зашемети света с тази прелестна рокля

Кралицата на Йордания - Рания Ал Абдула за следващ път съобщи международен урок по мода. Тя изглеждаше зашеметяващо в пролетна розова рокля от дантела с цветя. Красивата кралска персона, която има безукорен жанр и не стопира да го потвърждава с всяка своя обществена поява, беше заложила на тоалет Dolce and Gabbana за церемонията по дипломиране в Международната академия в Аман, учредена от самата нея през 2004 г.  
                             

За да подчертае тънката си талия, Рания беше съчетала роклята с внимателен сребърен колан със златна закопчалка. Разбира се, в ръка държеше страховит бледорозов клъч, а визията ѝ бе приключена от токчета с остри върхове в същия цвят. 
                             

Бижутата на кралица Рания бяха елегантни и в същото време истински, изключително поразителният ѝ розов пръстен " 1919 " на ливанския дизайнер Ралф Масри. И да, за следващ път би трябвало да подчертаем, че фигурата ѝ е безупречна, изключително за майка на 4 деца.

 

Кралица Рания присъстваше на дипломирането дружно със брачна половинка си, крал Абдула II, принцеса Иман и брачна половинка ѝ Джамил Александър Термиотис, дружно с принцеса Салма и престолонаследника Хюсеин.

 кралица Рания

Вълнуващото събитие идва единствено няколко дни, откакто кралицата ожени най-големия си наследник - принц Хюсеин. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР