Кралицата на попмузиката Мадона беше обвинена в търговия с африкански

...
Кралицата на попмузиката Мадона беше обвинена в търговия с африкански
Коментари Харесай

Обвиниха Мадона в трафик и секс с африканчета

Кралицата на попмузиката Мадона беше упрекната в търговия с африкански деца и полова употреба, както и в агитация на хомосексуализма и трансджендърството, оповестява Weekly Blitz. Благотворителна организация от Малави, нарекла се Световна федерация на Етиопия, изиска от президента Лазарус Чаквера да стартира следствие във връзка с певицата.

Повод за това е станала фондацията на Мадона „ Въздигане на Малави “, която тя основава в африканската страна през 2006 година С активността си тази организация оказва помощ на поданици на Европа и Съединени американски щати да осиновяват африканчета.

„ Необходимо е като защитна мярка да се ограничи достъпът до Африка и африканските деца на Мадона и нейните сътрудници, до момента в който не бъде извършено следствие за търговия с деца, полова употреба, полово иго, опасност от насила, измами и корист с власт и с уязвимостта на децата “, споделя се в изказване на Световната федерация на Етиопия.



Членовете й също по този начин упрекват певицата в непочтено държание с „ друго лице от женски пол “, отбелязвайки, че на територията на страната Малави сходни дейности се преследват от закона и се санкционират с 5 години отнемане от независимост.

Петицията се базира и на книгата SEX, издадена от Мадона през 1992 година, която включва „ наличие за възрастни – софт порно и симулации на полови дейности като садомазохизъм и други “ Организацията подозира, че под прикритието на своето сиропиталище Raising Malawi и осиновяванията на малавийски деца звездата може да провежда трафик на хора и обществени опити.



Принципът „ почтена до доказване на противното “ би трябвало да важи и в този случай, само че има неоспорими обстоятелства, които би трябвало да се вземат поради във връзка с Мадона, които я вършат несъответствуваща да бъде към деца, камо ли да й бъде дадена опция да им въздейства, акцентират от Световната федерация. И още: „ Ние твърдо имаме вяра, че Малави е ограбен от най-ценния си запас – децата си “.

Мадона е упреквана от федерацията, че употребява осиновения си от Малави през днешния ден 17-годишен наследник Дейвид Банда за полова употреба и обществени опити. Социалните медии са залети от негови фотоси в женски облекла, с грим и обици, на които двамата с Мадона се държат за ръце като влюбени.



Мадона дружно със сина си Дейвид Банда 

Преди време певицата се похвали, че Дейвид наподобява по-добре в нейните облекла от нея самата. След поредност обжалвания Върховният съд през 2009 година дава на Мадона правото да осинови второ дете от Малави – момиченцето Мърси Джеймс, което към този момент е на 16. През 2017 година Малави позволява на певицата да осинови още веднъж и тя става майка на близначките Естер и Стела Мвале, понастоящем съвсем на 10.

Петицията упреква държавното управление на Малави, че не е „ направило цялостна инспекция на общественото минало на осиновителя “ и има причина да се има вяра, че Мадона „ употребява тези деца като обществен опит в отговор на тежкия напън на ЛГБТК-общността за содомия в Америка “.



Обвиняват кралицата на попмузиката, че злоупотребява полово с осиновените си деца от Африка

Според създателите й, с помощта на своите привилегии, пари и популярност Мадона се е почувствала над закона и е намерила метод да маневрира отвън законите на Малави. Много публицисти подлагат на критика звездата и показват, че бедността не е причина африкански деца да бъдат отделяни от родителите им и осиновявани в чужбина.

Други обаче я възхваляват за благотворителната й активност измежду тези фамилии и за страната като цяло. Жак Перети, да вземем за пример, написа, че заради нейната благотворителност бедните малавийци на процедура боготворят Мадона: „ Името й... е мутирало в Ma Donor: Даряващата майка. Въпреки това Мадона сама не може да „ избави от беднотия “ никоя страна: това би включвало значима икономическа структурна промяна, в която тя не е инвестирала… “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР