Кралицата на Плейбой Памела Андерсън разгорещи страстите на британските зрители,

...
Кралицата на Плейбой Памела Андерсън разгорещи страстите на британските зрители,
Коментари Харесай

Лудият любовен живот на Памела Андерсън

Кралицата на " Плейбой " Памела Андерсън разгорещи пристрастеностите на английските фенове, откакто издаде пикантни детайлности от любовния си живот, защитавани до този миг в цялостна загадка. В искрено изявление пред Пиърс Морган в най-популярния утринен блог на Острова 50-годишната сексбомба, която има 4 брака зад тила си, разкри имената на всички мъже, с които е имала интимни връзки. Освен за актуалното си гадже – 18 години по-младият от нея френски футболист Адил Рами, „ спасителката на плажа “ приказва и за връзките си с починалия Хю Хефнер и някогашния си брачен партньор Томи Лий.
 Памела Андърсън се разхвърля още веднъж @@@
Бомбата в студиото обаче „ избухна”, откакто звездната русокоска загатна за сантиментални прекарвания с мъже като 65-годишния Владимир Путин, 46-годишния публицист Джулиан Асанж и 71-годишният артист Силвестър Сталоун. Владимир Путин и Памела Андерсън Контактите си с съветския президент Памела разяснява, съумявайки да избяга елегантно от по-директни въпроси, свързани с персоналните й връзки с него. Единственото, което актрисата разкри, е фактът, че тя е поддържала връзка с него около работата си с организации за отбрана на тюлените. „ Да, срещали сме се на едно и също място няколко пъти. Той доста държеше да участвам и на встъпването му в служба, както и да му поднеса цвете. Аз обаче отхвърлих. “ Андерсън отхвърли да е имала любовна връзка и с създателя на Уикилийс - Джулиан Асанж. Това обаче не й попречи да намекне, че изпитва към него красиви усеща, както и намерено да признае, че го „ обожава “ и поддържат близки другарски връзки. Джулиан Асанж Припомняме, че за първи път холивудската звезда бе видяна да носи вегетариански чийзбургери на 45-годишния Асанж, който към този момент пет години живее в еквадорското посолство в Лондон. През декември предходната година двамата още веднъж бяха видяни дружно няколко седмици преди коледните празници. За първи път звездата от " Спасители на плажа " е посетила основателя на " Уикилийкс " през септември 2014 година Целта на срещата е била Андерсън да получи поддръжката на Асандж за фондацията в поддръжка на дамите, станали жертва на полово принуждение. На въпроса за връзките й с създателя на " Плейбой " Хю Хефнер Памела изрично съобщи, че в никакъв случай не е спала с него, само че е ставала очевидец на невиждани оргии в имението му. В центъра на една такава точно безмалко щяла да се озове и тя. Памела Андерсън и Хю Хефнер Памела не пропусна да спомене и за Силвестър Сталоун, който по думите й желал да й подари апартамент и кола, както и да има отворена полова връзка с нея. Тя обаче изрично му отказала.

Памела Андерсън и Силвестър Сталоун

С най-голяма ненаситност канадската актриса приказва за настоящия си любим – Адил Реми. С футболиста на " Олимпик Марсилия " хубавицата живее от няколко месеца на Лазурния бряг. Фактът, че му е кака въобще не й пречи, тъй като си има една пикантна техника, с която го главозамайва – облича се в секси тоалет на камериерка, който употребява, до момента в който му готви. Вижте по какъв начин Джена Джеймисън кърми дребното си бебе Наоми Кембъл театралничи топлес с новото си гадже Защо на Дженифър Анистън не й се получава с мъжете? „ Адил е моята сбъдната фантазия. Той е приказен. Обичам го... Щастлива съм във Франция “, съобщи тя. Секс признакът не отхвърли, че в проектите на двамата влиза и женитба, само че не бързат още с нея.

„ Искам да се омъжа, само че имам задоволително бракове зад тила си. Стига ми, че сме дружно и че се обичаме. Наслаждаваме се на всеки момент дружно “, добави още известната русокоска.
 Памела Андърсън се разхвърля още веднъж @@@
Адил Реми Памела има две деца от рокаджията Томи Лий - Брандън Томас Лий и Дилън Джагър Лий. За първия тя бе омъжена от 1995 до 1998 година, а за втория - от 1999 до 2000 година Андерсън има и бракове с музиканта Кид Рок (2006 – 2007 г.) и кинопродуцента Рик Саломон (2007-2008 и 2014-2015 г.).

Прочети повече на: woman.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР