Кралица Рания от Йордания е една горда майка, отбелязва People.

...
Кралица Рания от Йордания е една горда майка, отбелязва People.
Коментари Харесай

Кралица Рания сподели видео от епичната сватба на принцеса Иман

Кралица Рания от Йордания е една горда майка, отбелязва " People ".

52-годишната Рания показа прочувствено видео от грандиозната женитба на най-голямата си щерка принцеса Иман с финансиста от Ню Йорк Джамил Александър Термиотис в Instagram в понеделник, след пищното празненство в неделя.

" Скъпа моя Иман, не е сбогом, когато постоянно си в мислите и сърцето ми. Бог да те благослови ", написа кралица Рания.

Сватбеното видео, основано на балада от Близкия изток, включваше трогателни моменти от сватбата сред 26-годишнана Иман и две години по-големия Джамил - в това число фрагменти на кралица Рания по какъв начин бърше сълзите си по време на церемонията и по какъв начин Иман върви, съпроводена от по-големия си брат, престолонаследника Хюсеин, по пътеката към олтара.
Снимка: Getty Images
" Благодарен съм за всички скъпи мемоари, които с теб имаме и се веселя да ви видя с Джамил да празнувате сватбата си през днешния ден ", написа Хюсеин в Instagram в неделя дружно със фотоси от церемонията. 

На фона на цъфтящи дървета с бели цветове, церемонията навън беше в много  елегантна и задушевна атмосфера.
Снимка: Getty Images
За специфичния си ден булката, чийто татко е крал Абдула II на Йордания, бе избрала  бяла сватбена рокля на " Dior " по поръчка с дълги ръкави с дантелени маншети и уместно дантелено деколте. 

Принц Хюсеин и красивата му избраница Раджуа Халед Ал Саиф ще вдигнат женитба през юни
Снимка: Getty Images
" Първият път, когато поех момиченцето си в обятията си, знаех, че животът ми в никакъв случай няма да бъде същият. След седмица тя ще бъде младоженка. Скъпоценна моя Иман, толкоз съм щастлива за теб и толкоз се гордея с всичко, което си ", сподели малко преди значимия ден кралица Рания.

Принцеса Иман, която е приключила учебното заведение по дизайн в Ню Йорк, постоянно придружава  майка си на събития по света.
Снимка: Getty Images
Младоженецът Термиотис е роден в Каракас, Венецуела в фамилията на Александър и Мария Термиотис и е от гръцки генезис. Той е второто от три деца в семейството и работи в областта на финансите.   

 

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР