Кралица Летисия безспорно е една от най-стилните дами не само

...
Кралица Летисия безспорно е една от най-стилните дами не само
Коментари Харесай

Достойните наследнички на кралица Летисия

Кралица Летисия несъмнено е една от най-стилните дами освен измежду кралските фамилии. При всяка своя обществена поява тя буди удивление с елегантността си, а на последната потвърди, че има и почтени наследнички.
 Радостната среща на кралица Рания и кралица Летисия в Мадрид
Когато двете най-красиви кралици се съберат

Йорданското кралско семейство на посещаване в Мадрид

Испанските крал и кралица се появиха дружно с двете си дъщери принцеса Леонор и инфанта София на разпределяне на награди в град Херона. Двете дами на 16 и на 17 години демонстрираха забележителни маниери и обиграно държание, както и жанр, който сигурно са наследили от своята майка. Не скриха и усмивките си.

King Felipe and Queen Letizia with Princess Leonor and Princess Sofia attended the Princess of Girona Foundation 2023 (FPdGi) Awards Ceremony on 5 July 2023 in Caldes de Malavella Girona Catalonia Spain.
— joydreamslink (@joydreamslink)
За събитието кралица  не изневери на себе си още веднъж заложи на изчистена и елегантна рокля евтино, този път на H&M от остаряла сбирка от 2018 година Дъщерите й пък се открояваха с тоалетите си в зелено и златисто. А роклята на принцеса Леонор бе съчетана с вратовръзката на татко си - сигурни сме, не инцидентно.

Re Felipe, la Regina Letizia, Leonor Principessa delle Asturie e di Girona e l'infanta Sofia di Spagna hanno partecipato ai premi della Fondazione 'Princesa de Girona' 2023 presso l'hotel Camiral Caldes de Malavella, Girona.
— Bart (@BartolucciFabio)
Принцеса Леонор е първа по ред за заместничество на престола. Тя даже изнесе тирада и се трансформира в център на внимание на събитието, доказвайки, че се подготвя за момента, в който ще застане отпред на испанската монархия. И очевидно занапред все по-често ще виждаме нея и сестра й в компанията на кралица Летисия и крал Фелипе.

Тази седмица бе много натоварени за двете млади дами. Те имаха и една от редките си независими обществени появи, този път на семинар за нововъведения и креативност. На него те се появиха в тоалети в ярки цветове, със спуснати коси и необятни усмивки.

DO THEY ACCEPT KIMBERLY IS SPANISH II. Leonor y Sophia. (c.2005-2007.)
— Kimberly A. Regalado (@OrganicPeoplePR)
Наскоро принцеса Леонор приключи успешно UWC Atlantic College в Уелс, а през август стартира своето военно образование, което също е част от подготовката й за престола. То ще включва стажове във въоръжените сили, испанския флот и военновъздушните сили, с цел да бъде наясно какво би трябвало да прави, когато един ден получи купата висш главнокомандващ.
 Кралица Летисия и събитието на Испанския червен кръст, където тя се притече на помощ
Когато кралица Летисия ти се притече на помощ

Кралско височество с положително сърце

А по-късно ще отиде в университет, с цел да учи право. И сме сигурни, че ще бъде заслужен правоприемник както на управническите благоприятни условия на татко си крал Фелипе, по този начин и на стила и класата на майка си кралица Летисия.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР