Кралица Елизабет II с първа публична проява от месеци. Тя

...
Кралица Елизабет II с първа публична проява от месеци. Тя
Коментари Харесай

Панихидата на принц Филип: кой придружи кралицата и защо всички носят зелено?

Кралица Елизабет II с първа обществена демонстрация от месеци. Тя взе участие в церемонията по полагане на ковчега на починалия си брачен партньор принц Филип в кралската гробница на параклиса "Сейнт Джордж " в двореца Уиндзор, научихме от.

На бдението участваха внукът му Уилям, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън и две от децата им – принцеса Шарлот и принц Джордж.

Събитието почетоха също принц Чарлз и брачната половинка му Камила, министър председателят на Англия Борис Джонсън, както и херцозите на Кеймридж и техните прелестни пораснали деца – 6-годишната принцеса Шарлът и 8-годишния принц Джордж:
 Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип  Кейт, Уилям, Джордж и Шарлот на службата в памет на принц Филип
Отдаването на респект към принц Филип беше изразено и с музикалната атмосфера с обичани негови селекции и флорални аранжировки, въодушевени от цветята в сватбения му ден.

95-годишният монарх почете починалия си брачен партньор и посредством облеклото си. Кралицата се появи в характерен колорит на зеленото – цветът на формалната ливрея на принц Филип, прочут като "единбургско зелено ". Тя, несъмнено, не беше единствена – принцеса Ан и Камила да вземем за пример се появиха с облекла в същия колорит.

Разгледайте още фотоси от събитието тук:
 Панихидата на принц Филип в параклис  Панихидата на принц Филип в параклис  Панихидата на принц Филип в параклис  Панихидата на принц Филип в параклис
За компаньон на кралицата в деня на панихидата беше определен принц Андрю, а наличието му предизвика друполюсни реакции.

Напомняме, че откакто против него. През февруари тази година херцогът на Йорк и обвиняващата го Вирджиния Джуфре .

Според кралския специалист Робърт Джобсън това демонстрира, че кралицата обича сина си с цялото си сърце и го поддържа:

"Точно както прикани хората да припознаят Камила като идната кралица консорт, по този начин и в този момент това е апел към хората да уважат нейната позиция. "

Според Джобсън е разумно кралицата да се появи с компаньон и без значение от нежеланието на доста хора, принц Андрю е определен по "нейно персонално гледище " и без значение от неодобрението на някои членове на кралското семейство:

"Дори към този момент да не е част от кралския публичен живот, той получи опция да отдаде респект към своя татко. "

Херцогът на Единбург умря през април предходната година, единствено два месеца преди да навърши 100 години.
 Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип  Погребението на принц Филип
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР