Кралица Елизабет II посрещна специален гост в Бъкингамския дворец –

...
Кралица Елизабет II посрещна специален гост в Бъкингамския дворец –
Коментари Харесай

От Елизабет II до Queen: Звездният концерт в чест на кралицата започна със скеч с мечока Падингтън

Кралица Елизабет II посрещна специфичен посетител в Бъкингамския замък – мечока Падингтън. Монархът изпи своя следобеден час с обичания британски воин, а видеото от тяхната „ среща “ бе излъчено преди началото на звездния концерт в чест на кралицата, който се състоя нощес в Лондон.

Самата Елизабет не участва на празненството, защото по-рано бе обявено, че е почувствала прочут дискомфорт, откакто се включи в церемонията по откриването на тържествата по случай 70 години от възкачването и на трона.

Британската кралицата обаче съумя да зарадва милиони фенове, като се появи в неочакван смешен скеч с мечока Падингтън. В късото шеговито видео двамата пият чай - Падингтън напряко от чайника. Прокашляне му припомня, че прави нещо неправилно, а в подмяна той пробва да налее на кралицата, само че са останало едвам няколко капки. Затова мечокът предлага на Елизабет II опция.

" Може би бихте желали сандвич с мармалад? Винаги си вардя един за крайни случаи “, споделя Падингтън във видеото.

" И аз ", дава отговор изненадващо кралицата и бърка в чантичката си.

" Държа си го тук. За след това “, споделя тя.



Кралицата стартира да отмерва ритъма на песента " We Will Rock You " с почукване със сребърната си чаена лъжичка върху порцелановата чаша чай. Така приключва видеото и стартира концерта във връзка юбилея на кралицата – с живо осъществяване на песента не от кого да е, а от именитата рок група Queen. В звездния концерт се включиха още Даяна Рос, Род Стюарт, Алиша Кийс, Ханс Зимер, Крейк Дейвид, Мабел, Джордж Езра, Андреа Бочели и други

Публиката на концерта наброяваше 22 000 души, а измежду тях бяха и близо 30 члена на английското кралско семейство, измежду които престолонаследникът принц Чарлз и неговата брачна половинка Камила, както и принц Уилям и Кейт Мидълтън – дружно с техните деца принц Джордж и принцеса Шарлот.

След появяването си във видеото Падингтън туитна: „ Ако сме благи и учтиви, светът ще върви в вярната посока. Благодаря ви! “

If we`re kind and polite, the world will be right. Thank you.
— Paddington (@paddingtonbear)
Това не е първият случай, в който Елизабет II показва забележителни актьорски умения. Кадрите припомнят за видеото, излъчено на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година, на което кралицата се срещна с Джеймс Бонд.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР