Крал Чарлз ще се подложи на лечение в болница за

...
Крал Чарлз ще се подложи на лечение в болница за
Коментари Харесай

Крал Чарлз ще се подложи на лечение за увеличена простата в болница

Крал Чарлз ще се подложи на лекуване в болница за уголемена простата идната седмица и ще си вземе къса отмора от обществени задължения за възобновяване, оповестиха от Бъкингамския замък

Монархът ще се подложи на коригираща процедура за доброкачественото положение, като обществените му задължения ще бъдат отсрочени за къс интервал, с цел да може да се възвърне, беше доказано. Новината пристигна единствено час и половина, откакто дворецът Кенсингтън разгласи, че принцесата на Уелс се възвръща в болница след коремна интервенция и ще се възвръща и ще бъде надалеч от публични отговорности до три месеца.

Бъкингамският замък сподели в изказване за краля: " Както хиляди мъже всяка година, кралят е търсил лекуване за уголемена простата. Състоянието на Негово Величество е доброкачествено и той ще отиде в болница идната седмица за коригираща процедура. Обществеността на краля уговорките ще бъдат отсрочени за къс интервал на възобновяване. "

Предполага се, че Чарлз е желал да показа детайлности за диагнозата си, с цел да насърчи други мъже, които може да изпитват признаци, да се прегледат в сходство със препоръките за публично здраве. Кралят имаше поредност от срещи и събития, планувани в Дъмфрис Хаус в Източен Еършър в четвъртък и петък, които в този момент се отсрочват по съвет на неговия доктор.

Гости, в това число задгранични високопоставени лица и членове на кабинета, трябваше да пътуват до Шотландия и дворецът направи известието, с цел да им даде опция да бъдат осведомени със обстановката. 75-годишният монарх се възкачи на трона единствено преди 16 месеца, откакто прекара 70 години като престолонаследник, и беше коронован през май предходната година в Уестминстърското абатство.

Той беше забелязан за последно в неделя, когато беше видян да кара себе си и кралица Камила до Крати Кърк покрай Балморал за неделна църковна работа. Той прекара коледните и новогодишните интервали в Сандрингам с останалата част от кралското семейство, преди да отпътува на север за Шотландия, с цел да прекара известно време в дома си Биркхол, покрай Балморал.

Новината за идното болнично лекуване на Чарлз пристигна единствено час откакто беше разкрито, че снаха му Кейт, 42, е била призната в Лондонската клиника през вчерашния ден за планувана процедура. Очаква се бъдещата кралица да остане в болница от 10 до 14 дни, преди да се върне вкъщи, с цел да продължи възобновяване си и желае да се извини за всички идни задължения, които е трябвало да отсрочи. Дворецът отхвърли да удостовери от какво е била лекувана Кейт, само че удостовери, че положението не е раково.

Разбираемо е, че принц Уилям ще ограничи всички обществени задължения, до момента в който брачната половинка му е в болница и незабавно откакто тя се върне вкъщи след изписването, както и ще понижи отговорностите си по-късно, защото поддържа Кейт и децата им. Кейт също е покрай фамилията си и нейните родители Карол и Майкъл Мидълтън и братята и сестрите Пипа Матюс и Джеймс Мидълтън са подготвени да се съберат и да оказват помощ за възобновяване й в дома на семейство Уелс в Уиндзор.

В изказване от двореца Кенсингтън този следобяд се споделя: " Нейно Кралско Височество Принцесата на Уелс беше призната през вчерашния ден в Лондонската клиника за планувана коремна интервенция. Операцията беше сполучлива и се чака тя да остане в болница 10 до четиринадесет дни, преди се връща вкъщи, с цел да продължи възобновяване си. "

" Въз основа на актуалните медицински препоръки е малко евентуално тя да се върне към публичните си отговорности до след Великден. Принцесата на Уелс прави оценка интереса, който ще провокира това изказване. Тя се надява, че обществеността ще разбере желанието й да поддържа колкото се може повече нормалност за децата си, колкото допустимо и нейното предпочитание персоналната й здравна информация да остане поверителна. "

" Следователно дворецът Кенсингтън ще дава настояща информация за напредъка на Нейно кралско височество единствено когато има значима нова информация за шерване. Принцесата на Уелс желае да се извини на всички наранени за обстоятелството, че би трябвало да отсрочи идните си задължения. Тя гледа напред към възобновяване си допустимо най-скоро. "

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР