Крал Чарлз III ще бъде владетел като никой друг. В

...
Крал Чарлз III ще бъде владетел като никой друг. В
Коментари Харесай

Чарлз пътувал навсякъде с поръчкова тоалетна чиния

Крал Чарлз III ще бъде държател като никой различен. В изявление за Рейчъл Смит от ET Кристофър Андерсен, създател на книгата " Кралят ", изяснява за какво Чарлз ще бъде " един от най-ексцентричните владетели, които Англия в миналото е имала ".

" Той към момента пътува с плюшеното си мече от детството ", твърди Андерсен.

" Той я има още от времето, когато е бил напълно малко дете. Единственият човек, на който е било разрешено да поправя плюшеното мече на крал Чарлз, е бавачката му от детството Мейбъл Андерсън, с която той остава доста непосредствен. "

Андерсен също по този начин твърди, че Чарлз " пътува с тоалетна паница, направена по поръчка ". Освен това, въпреки Андерсен да твърди, че Чарлз е отрекъл, " хора, които работят в двореца, хора, които са работили за него, споделят, че когато отива на вечери в непознати домове, постоянно води личния си готвач, с цел да могат да му подготвят храна, която той ще яде настрана на масата ".

" Мисля, че една от най-забавните странности - редица кралски особи имат това, кралицата също го е имала - не обича квадратни кубчета лед ", твърди Андерсен.

" Те носят със себе си поставки за кубчета лед, носят ги със себе си, където и да отидат, тъй като не харесват звънливия тон, който издават квадратните кубчета. " Освен всички странности на Чарлз, Андерсен твърди, че новоизлюпеният монарх е " доста придирчив ".

" Всъщност той има експлозивен темперамент ", твърди Андерсен. " Той е доста кадърен да изпада в гняв бързо. "

Според Андерсен днешното държание на Чарлз значително се дължи на възпитанието, което е получил от родителите си - починалата кралица Елизабет II и принц Филип.

" Когато му е направена интервенция на сливиците, когато е имал доста тежък случай на грип, когато е паднал по стълбите и си е счупил глезена, когато му е направена незабавна интервенция на апендикса на 13-годишна възраст, нито майка му, нито татко му са го посетили в болничното заведение. ", продължава Андерсен.

По-късно Чарлз е изпратен в шотландски интернат - прекарване, което той разказва като " чист пъкъл ".

" Това, през което е минал, в действителност е много обезпокоително. Като момче, като млад мъж, той постоянно е бил обичай от по-големи възпитаници, пръскан е със студена вода. Бил е блъскан и повалян на земята ", твърди Андерсен.

" Той пишеше умолителни писма до родителите си да го вземат от учебното заведение... По днешните стандарти това би приличало на тормоз или искрено малтретиране на деца и все пак родителите му са си затваряли очите за това. Мисля, че това е провокирало голяма злост. "

В последна сметка през 1981 година Чарлз се дами за принцеса Даяна. Преди да се разведат през 1996 година, двойката има две деца - принц Уилям и принц Хари. Даяна умира през идната година.

" Повечето хора биха се изненадали какъв брой прочувствен стана той, когато научи за гибелта на Даяна. Те бяха почнали да поправят връзките си до известна степен. Най-накрая, след години на известни войни във вестниците... бяха постигнали нещо като помирение ", споделя Андерсен.

" Когато... той получи новината по телефона, че Даяна е умряла, той нададе този писък, който един от прислужниците му разказа като зов на тъга... Това беше майката на децата му, тъй че той го оцени. "

Когато пристигна време за погребението на Даяна, Чарлз накара Уилям и Хари да вървят зад ковчега на майка си - нещо, за което съгласно Андерсен Чарлз изпитва " голяма виновност ".

" И Уилям, и Хари относително неотдавна приказваха за степента, в която към момента страдат. Това в действителност е случай на посттравматично стресово разстройство. Те към момента страдат ", споделя Андерсен.

" Чарлз и Филип в действителност убедиха момчетата да вървят зад ковчега - нещо, което и Уилям, и Хари обявиха, че от никое дете не трябва да се желае да прави. Хари споделя, че полетът до Лондон в действителност е отключващо събитие за него. Всеки път, когато се връща в Англия, той си мисли за този ден, когато е вървял зад ковчега на майка си. "

Едва през 2005 година Чарлз получава позволение да се ожени за Камила Паркър Боулс, в този момент кралица-консорт, за която се знае, че е " любовта на живота му ". Все отново Чарлз е бил наясно, че " той и Камила биха могли да бъдат показани като злодеи " след гибелта на Даяна.

" Мисля, че най-голямата задача пред Чарлз сега е да показа Камила на английския народ ", споделя Андерсен. " Сега даже се приказва за това, че той ще се отърве от аспекта на консорт, тъй че тя ще бъде кралица Камила... Да убедиш британците в това е едно, само че напълно друго е да гледаш по какъв начин короната ще бъде сложена на главата ѝ до Чарлз, когато ще се състои коронацията през май. Това ще отблъсне доста хора. "

Заради всичко, което е претърпял, Андерсен споделя, че Чарлз " се е възприел като това, което британците назовават winger, което е жертва ".

" Той постоянно се е представял за жертва, а ролята на Камила постоянно е била да потиска това ", споделя Андерсен.

Сега, в новата си роля, Андерсен чака Чарлз да направи " някои смели стъпки ".

" Той е чакал 70 години, с цел да поеме тази работа. Това е повече от всеки различен предходен монарх ", изяснява Андерсен. " Той към този момент предприе някои стъпки, с цел да понижи малко монархията... Той продаде 15 от скъпите спортни коне на майка си... Ще има и други съкращения. Те ще прегледат и обиколят някои от дворците и музеите ".

" Мисля, че един от най-интересните ходове, който Чарлз в действителност предложи преди години, е да извади някои от по-известните кралски особи от кралската заплата ", прибавя той. " Например, в един миг той предложи принцеса Беатрис и принцеса Юджийн, децата на Андрю и Фърги, да станат дами, да бъдат помолени да се откажат от купите си на принцеси. "

Когато се стигне до такава степен, Андерсен споделя: " Ако монархията оцелее и процъфти, това ще е с помощта на Чарлз. Ако не успее, това ще се дължи на Чарлз. Всичко зависи от това какъв ще стане крал Чарлз III ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР