Крал Чарлз III реагира със смях, когато фен го помоли

...
Крал Чарлз III реагира със смях, когато фен го помоли
Коментари Харесай

Крал Чарлз III се засмя на молбата на фен да върне принц Хари

Крал Чарлз III реагира със смях, когато почитател го помоли да върне принц Хари в Обединеното кралство след напускането му от кралското семейство.

74-годишният монарх поздравяваше кралски почитатели в Университета на Източен Лондон, когато един от присъстващите извика: “Върнете Хари, апелирам. Можете ли да го върнете, сър? ”.

Чарлз наподобява не чу първата част от коментара и попита: „ Кой? “ Когато индивидът дал отговор: “Хари, твоят наследник “, кралят се засмя и траял да върви напред.



Кралското семейство не е коментирало обществено 38-годишния херцог на Съсекс, откогато той пусна бомбените си записки - Spare, предишния месец.

В една глава от книгата си Хари твърди, че “фанатичен член “ от екипа на татко му е подклаждал истории за него и 40-годишния принц на Уелс през 2019 година На друго място в книгата принцът твърди, че Чарлз един път му споделил, че няма да устоя Хари и брачната половинка му Меган Маркъл.



Експертите се чудят дали след публикуването на книгата Хари ще пропусне коронацията на татко си, която е планувана за 6 май. Чарлз стана крал незабавно след гибелта на кралица Елизабет II през септември 2022 година, само че той и кралицата Камила ще бъдат публично короновани на коронацията.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР