Крал Чарлз III прие обратно по-малкия си брат - принц

...
Крал Чарлз III прие обратно по-малкия си брат - принц
Коментари Харесай

Крал Чарлз III прие обратно принц Андрю в семейството

Крал Чарлз III одобри назад по-малкия си брат - принц Андрю.

Според отчет, изнесен за американското издание " Page Six ", принцът е добре пристигнал още веднъж в кралското семейство макар абсурда, в който бе забъркан с Джефри Епщайн. Информацията, която има " Page Six " сочи, че Чарлз е поканил брат си да се причисли към високопоставени членове на фамилията в Шотландия на църковна работа в неделя. " Андрю в никакъв случай няма да има същата церемониална роля там, също така той към този момент не е и няма да бъде отразен като работещ кралски чиновник. Това е ясно ", споделя източник, определящ се като другар на Краля, пред " Daily Beast ".  " Въпреки това той е част от фамилията. Не е приет за отговорен за каквото и да е закононарушение и мисля, че е заслужено да се каже, че Чарлз дава ясно да се разбере, че няма да обърне тил на брат си ", добавя. 

Очевидната поддръжка за Андрю бележи трагична смяна в ориста му, защото той на процедура бе изхвърлен от кралското семейство.

Дълго време бе свързван с Епщайн, който се самоуби през 2019 година Последният гвоздей в ковчега обаче бе пагубното изявление на принца пред Военновъздушни сили през същата година. Тогава той отхвърли да се е срещал с Вирджиния Джуфър - жертва на трафик на хора, която го упрекна в обезчестяване - и загатна, че фотографията, на която е с ръка към нея, е подправена.

Сега за Чарлз пък се приказва, че очевидно е трансформирал решението си по отношение на брат си.

 
Снимка: Getty Images
 

Кралският историк Андрю Лоуни отбелязва, че е изключително забавно, че Уилям, който в никакъв случай не е бил в положителни връзки с чичо си, е изиграл роля за завръщането му. " Напоследък фамилията постоянно употребява принца и принцесата на Уелс, с цел да ги измъкнат от неприятности, и тук още веднъж те правят тежката работа, като оправят проблеми, които не са тяхно дело ", споделя Лоуни пред " Daily Beast ". " Досега фамилията се опитваше да се дистанцира от Андрю, само че съдейки по неделната работа, наподобява че е настъпила смяна в тактиката. "

 
Снимка: Getty Images
 

Андрю не е единствената фигура, реабилитираща имиджа си в Балморал: лейди Сюзън Хъси, която предходната година пусна неприемливи мнения по адрес на негър шеф на благотворителна организация в Бъкингамския замък, също присъстваше в църквата.

 

Лейди Сюзан Хъси и принц Едуард
Снимка: Getty Images
 

Що се отнася до миротворците Уилям и Кейт - Доли Партън разкри повода, заради която е отхвърлила покана за чай с принцесата на Уелс.

Кънтри певицата изясни пред " Daily Mail ", че е получила заветната покана от Кейт Мидълтън, до момента в който е била по работа в Лондон. За страдание " не е могла да отиде ". Истинската причина обаче била, че " Кейт нямала да промотира рок албума ми, тъй че трябваше да откажа ", споделя Партън в изявление.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР